Невідомі звинуватили вінницького губернатора у згвалтуванні

Невідомі звинуватили вінницького губернатора у згвалтуванні
У Вінниці розпосюдили компромат на голову Вінницької облдержадміністрації.

У понеділок, 15 серпня, зранку на трансформаторних будках та на деяких сіті-лайтах у Вінниці з’явилися плакати з таким текстом: «Микола Джига 1949-2011 заслуженому гвалтівнику дітей від вінничан».
Плакати виявилися анонімними. Їх не підписала жодна політична чи громадська організація.
Як повідомили у Ленінському райвідділі міліції міста Вінниці, оперативні працівники цього підрозділу почали фіксувати і документувати місця розташування таких плакатів.
Старший слідчий районного відділу міліції, що займався фіксуванням цього випадку, Юрій Сташко, сказав, що працівники райвідділу міліції проводять слідчі дії для встановлення причетних до цього осіб.
- Проводимо зараз стандартний набір слідчих дій: фотозйомку об’єкта, дактилоскопування тощо. Поки що ні про що говорити не можна, - говорить Юрій Сташко.
Голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига пообіцяв прокоментувати цей випадок пізніше.
Ми також звернулися у міську інспекцію по контролю за благоустроєм і санітарним станом міста. Заступник начальника інспекції Олександр Манзюк сказав, що міськими правилами благоустрою та адміністративним кодексом передбачене матеріальне покарання винних.
- Зокрема, статтею 152 адміністративного кодексу передбачено, що винні у нелегальному розміщені рекламної чи іншої продукції мають сплатити штраф у сумі від 340 до 1360 гривень. Якщо таку продукцію розмістила юридична особа, то сума штрафу зростає в межах 850-1700 гривень, - сказав Олександр Манзюк.
У випадку з компроматом на губернатора Миколу Джигу інспекція діятиме разом з міліцією.
- У таких випадках, для встановлення осіб, винних у розклеюванні таких листівок, ми діємо разом з міліцією. Закон передбачає, що вони мають теж займатися цим. Під час останніх виборів було декілька фактів такого «чорного піару». Ми разом з міліцією знайшли винних у цьому. Були випадки, коли люди, що писали на стінах, розклеювали матеріали, що ганьблять честь і гідність осіб, виявлялися душевно хворими, чи політичними опонентами цих осіб. Вони встановлені. Їм направлені приписи на штраф згідно з чинним законодавством, - сказав Олександр Манзюк.
У Ленінському райвідділі міліції міста Вінниці сказали, що детальніше прокоментують ситуацію після того, як закінчаться слідчі дії.

Відео дня
>

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    думаю люди втомились щось доводити. якщо і справді були факти гвалтування - то хтоб піднявся проти губернатора. від безвиході такі плакати зявились. вряд чи губернатора колись покарають....чиновники як творили, що хотіли....так і будуть
  • Anonymous

    На джину это очень похоже 20 лет назад он еле отмазался от подобного
  • Anonymous

    ВЫ ПРИСМОТРИТЕСЬ К МЕРУ ВИННИЦЫ- ЭТО ЕГО РАБОТЕНКА ОН НАНИМАЕТ УРОДОВ ЧТОБЫ КЛЕПАТЬ НА СТОЛБАХ ЭТУ ЕРЕСЬ
  • Anonymous

    Галубиє-нє такіє.Ані хароші і пухнастіє.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up