Для електронних квитків у Вінниці працює спецкаса

Для електронних квитків у Вінниці працює спецкаса
Система оформлення квитків на поїзди через інтернет перейшла з тестового режиму в звичайний. Лише за червень у спецкасі оформлення електронних проїзних документів обслужили 687 замовників-вінничан.

Досі система оформлення квитків на поїзди через інтернет була тестовою. Зараз, як каже завідувачка квиткових кас залізничного вокзалу на станції Вінниця Людмила Кожухівська, проект оформлення електронних проїзних документів вже експериментальним не називають.
- Система прижилася, - говорить вона. - Лише за червень у спеціалізованій касі оформлення е-квитків обслужили 687 замовників проїзних документів через інтернет. У цьому місяці буде ще більше, тому що влітку пасажиропотік завжди значно збільшується.
Спеціалізована каса, де можна обміняти оплачений через інтернет квиток на звичний посадочний документ, працює й на вінницькому вокзалі. Це каса №20. Режим її роботи з 8.00 до 20.00 години, а у п’ятницю, суботу та неділю – з 10.15 до 18.15. У нічний час квитки, придбані через інтернет, видають у касі №3.
Оформлення електронного проїзного документа та його обмін на посадочні квитки, що видаються на бланках суворої звітності, припиняється за півтори години до відправлення поїзда зі станції формування. Замовити е-квиток можна на www.e-kvytok.ua.
Людмила Кожухівська каже, що переліку поїздів, на які діє ця послуга, нема. Замовлення в інтернеті приймаються на будь-який потяг і навіть електрички. Щоправда, сісти в поїзд з бланком замовлення, роздрукованим на своєму комп’ютері, у Вінниці ще не можна. Але це, кажуть залізничники, питання часу. Поки воно не вирішиться, каси не минути. Для зручності й виділили спеціальну касу для е-квитків.
Не міняти електронний квиток на звичайний можна буде тільки тоді, коли в кожного провідника буде спеціальний термінал, який зчитує інформацію. Зараз лише пасажири поїзда №165/166 «Київ-Дніпропетровськ» можуть роздрукувати квитки самостійно на простому папері і пред’являти їх під час посадки в потяг. Там провідників оснастили мобільними терміналами контролю – апаратами, що зчитують з білета штрих-код для підтвердження його дійсності.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    минимум 1,5 часа до отправления... а потом что, гордость не позволяет? место все равно куплено, обычные же билеты продают до самого поезда почти
  • Anonymous

    Ехал в Киев 3м классом за 13,50 а сейчас 16,20. Чего подняли то цены на "лоу кост"? Не от хорошей же жизни в этой сауне еду на липких порезаных сидушках.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up