Вчора на вулиці Кірова "Део-Сенс" збив пару пішоходів. Молоді люди в реанімації

Вчора на вулиці Кірова "Део-Сенс" збив пару пішоходів. Молоді люди в реанімації
Виїхав на зустрічну смугу руху, вдарився в дерево, збив паркан на пішохідній зоні та важко травмував пару молодих людей. Ця аварія сталася вчора, 18 липня, близько 10.00 на вулиці Кірова. Автомобіль "Деу Сенс" їхав у напрямку вулиці Коцюбинського.


Водій автомобіля, як говорять у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, 20-річний вінничанин. Чи був він у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння поки не повідомляють. В салоні його машини був пасажир, 22-річний мешканець Вінниці. І він, і водій отримали травми.

А пішоходи, яких „Део-Сенс” збив на пішохідній зоні, досі у вкрай важкому стані. 21-річна дівчина в реанімації з численними ушкодженнями, забоями голови та закритою черепно-мозковою травмою. 23-річного юнака також доправили в реанімаційне відділення.

За неофіційною інформацією, яку не вдалося перевірити, потерпілі в аварії молоді люди – це пара, яка мала одружитися цієї суботи.
В міліції запевнили, за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка призвела до тяжких наслідків, будуть проведені всі відповідні слідчі дії.

Читайте також:

Ірину та Артура збила машина за п’ять днів до весілля

Відео дня
>Водитель и пассажиры "Деу", сбившего Ирину и Артура, были пьяными

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (78)
  • Anonymous

    МЫ ВСЕ КУПИЛИ ПРАВА, А КТО СКАЖЕТ, ЧТО САМ СДАЛ - ВРЕТ. У нас иначе никак.
  • Anonymous

    я тоже купил права. но езжу всегда аккуратно. и ни разу за 7 лет не выпил ни капли когда нужно было ехать. Да и сейчас не выпьеш - дорого))

    Anonymous reply Anonymous

    однако да) я тоже купил права и не пью за рулём )
  • Anonymous

    то що там з цими чотирма п'яними покидьками?
  • Anonymous

    Всех из коробки "ДЕВУ" пожизненно лишить прав на вождение + 5 лет строгого режима или на 5 лет уборки мусора на Стаднице причем вручную. Желаю паре быстрого выздоровления!!!

    Anonymous reply Anonymous

    ну ты и загнул - всех. Выходит - если автобус перевернется - всех пасажиров лишить права вождения, более того - запретить вообще общественным транспортом ездить? Виноват тот кто был за рулем, он знал на что идет, когда сел за руль, если не знал - то незнание законов не освобождает от ответственности.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги 10:25 З переліку об’єктів культурної спадщини на Вінниччині викреслили низку пам’ятників 10:19 «Це Крафт»: Дають гранти для майстрів власної продукції, навіть художників, чи письменників 10:10 ФДМУ пропонує орендувати через онлайн-аукціон їдальню у Вінниці (Новини компаній) 09:17 Оборонці українського неба знищили 17 з 20-ти ворожих дронів 08:46 «На щиті» повертаються двоє хоробрих вінничан: Микола Кочмарук та Віталій Кухарук photo_camera 08:17 В Україні сьогодні відзначають День Європи. Історія, заборони та прикмети 9 травня 08:00 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній) 21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up