Апеляційний суд підтвердив - комунальні тарифи у Вінниці завищені

Апеляційний суд підтвердив - комунальні тарифи у Вінниці завищені
Вінничани воюють проти свавілля ЖЕКів та міської влади. Люди відстоюють право сплачувати встановлені законом тарифи, а не завищені вінницькі. Вже кілька місяців точиться боротьба.

23 березня суд прийняв рішення на користь населення, та в міськраді з вироком не погодились. І в перший літній день справу розглядали вдруге, вже в апеляційному суді.
Детальніше із судового процесу - у відеосюжеті.

Читайте також:

Суд сказав «ні» нашим тарифам, хоча мер Вінниці пише стратегію Кабміну

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Высчитать теперь из горсовета все взносы за 20 лет независимости - для восстановления справедливости. А потом и востонавливать справедливость....
  • Anonymous

    Отрежь трубы лучше. И платить не придется, и карма цела останется
  • Anonymous

    Я думаю если поступать кардинально, то тому кто подписал тарифы, отрезать руку просто напросто, другим не повадно будет, и они задумаются стоит ли.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:35 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera Від читача 16:39 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт) 12:13 Військові 120-ї бригади тероборони отримали нове обладнання для боротьби з окупантами photo_camera 11:28 Уламки дрона пошкодили енергетичний об'єкт на Вінниччині: 23 тисячі людей були без світла 11:09 У Вінниці наступного місяця працюватиме 31 пришкільний табір 10:11 ЗСУ збили 20 ворожих «шахедів»: ППО працювала й на Вінниччині 10:10 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 09:41 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up