"Бастіон" розгромив тернопільську "Ниву"

16 квітня тернопільська "Нива" на виїзді поступилась іллічівському "Бастіону". Цілком прогнозовано свій перший матч після відновлення змагань у другій лізі тернополяни провалили.

 На відміну від суперників, доля тернопільської команди у професійному футболі довший час залишалась під великим знаком запитання. Проте приблизно за місяць до початку змагань, стало відомо, що команда таки буде виступати у другому колі. 
Оновлена команда
Новим головним тренером "Ниви" став її колишній легендарний тренер Ігор Біскуп, який замінив на цьому посту Сергія Шиманського. Саме Ігорю Біскупу і довелось за дуже короткий час збирати команду та готувати її до офіційних матчів.
Кілька товариських поєдинків команда провела у Кутківцях, де і в основному готувалась до початку чемпіонату. Більшість складу команди, який захищав кольори "Ниви" у першому колі, команду покинув, а тому головному тренеру довелось підбирати нових гравців.
Серед футболістів, які залишились варто виділити хіба що Городецького та Гринченка. Решту сьогоднішньої основи тернопільської "Ниви" складають зовсім юні виконавці.
Готувались відповідально
В свою чергу перші суперники нашої команди підійшли стартового матчу зі всією відповідальністю. "Бастіон" проводив чимало спарингів, у яких здобув кілька перемог.
У зимовій перерві команду покинули близько шести провідних гравців, які стабільно потрапляли в основний склад іллічівської команди. Тому головному тренеру команди довелось шукати їм заміну.
Як показав поєдинок проти "Ниви" наставник "Бастіону" Олександр Краснянський зумів налагодити дії своєї команді і вдало підготувати її до другого кола чемпіонату. До початку поєдинку більшість вболівальників робила ставку саме на команду із одеської області, проте деякі оптимісти надіялись, що "Нива" зможе нарешті продемонструвати характер та здобути довгоочікувану перемогу.
Проте дива не сталося і наші футболісти покинули поле стадіону "Шкільний" на при великий жаль переможеними вже у першій грі.
Суперники пресенгували
Стартові хвилини поєдинку у Іллічівську дали зрозуміти, що тернополяни суттєво поступаються у класі команді Краснянського. Господарі поля не стали відкладати діло у довгий ящик і одразу ж взялись пристрілюватись до воріт нашої "Ниви".
Не пройшло навіть десяти хвилин поєдинку, як м’яч після ударів футболістів "Бастіону" встиг влучити у штангу та перекладину наших воріт. Загалом господарі володіли цілковитою ігровою та територіальною перевагою. Відверто кажучи особливих шансів на успіх у команди Ігоря Біскупа того дня не було.
"Бастіон" продовжував впевнено контролювати м’яч та постійно тримати в напруженні голкіпера "Ниви", який до останнього моменту старався виручати свою команду. Перший гол у наші ворота потрапив після провалу захисної лінії. Наші оборонці дозволили гравцю суперників Євгену Піцику вийти на побачення із воротарем нашої команди. Форвард "Бастіону" своїм шансом скористався сповна і відкрив рахунок у матчі.
"Нива" одразу ж спробувала відігратись, але всі спроби провести вдалу атаку для наших гравців завершувались нічим. Господарі у першому таймі мали ще кілька нагод збільшити рахунок, але тернополяни зуміли вистояти і на перерву команди пішли за мінімальної переваги футболістів іллічівської команди, яка практично одразу ж після перерви таки подвоїла рахунок.
Цього разу "Нива" пропустила зі стандарту. Гравці "Бастіону" отримали право на кутовий удар, а найспритнішим у штрафному майданчику "Ниви" виявився Богдан Поляхов, який став автором другого голу у ворота тернополян.
Гру провалили
Надалі на полі стадіону "Шкільний" не чисельна кількість вболівальників могла спостерігати лише одну команду – "Бастіон", який постійно насідав на ворота "Ниви".
Варто сказати, що до Іллічівська приїхали і четверо фанатів "Ниви", які незважаючи на велику відстань все ж прибули щоб підтримати рідну команду, яка у другому таймі просто "посипалась".
Черговий провал захисників нашої команди призвів до третього голу. Все той же Богдан Поляхов реалізував вихід один-на-один і оформив дубль у ворота тернопільського клубу. А коли до завершення поєдинку залишалось менш ніж 5 хвилин, остаточний результат у матчі встановив півзахисник "Бастіону" Максим Бондаренко.
Черговий розгром
Отож, перший млинець для Ігоря Біскупа та його команди виявився гливким. За словами очевидців поєдинку у Іллічівську, наша команда виглядала практично безнадійно. Особливих шансів у форвардів "Ниви" не було, а захисники "жовто-зелених" постійно створювали небезпечні ситуації біля своїх воріт. Як показав перший поєдинок, поки що наша команда перебуває у глибокому ігровому занепаді, який схоже буде тривати до завершення цього чемпіонату. Слід зазначити, що поразка від "Бастіону" стала вже шостою поразкою із розгромним рахунком протягом цього сезону. Рахунок 4:0 був зафіксований у трьох поєдинках за участю "Ниви". У наступному турі тернополяни вже будуть виступати перед власною публікою. 23 квітня суперниками "Ниви" стануть молоді одеські футболісти, які представляють "Чорноморець-2".
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "карпати знов програли футбол "
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up