Через доньку Кішека побилися у Вінниці на Соборній

Через доньку Кішека побилися у Вінниці на Соборній
- Мене били міліціонери у штатському на центральній вулиці серед білого дня, - каже Руслан Штельмах. За його словами, тому, що його не забили до смерті прямо на вулиці, він зобов'язаний співробітнику ДАІ. Міліція факт побиття заперечує.

Поки 31 січня вранці на Соборній горів «Вогник», на очах десятків вінничан били людину. Міліція стверджує, що мова йде про звичайне затримання хулігана. Але, як завжди в подібних випадках, на одну подію є кілька точок зору:

Версія 1: «Погода була чудова - принцеса була жахлива»
За словами Руслана Штельмаха, його збив чорний джип на пішохідному переході. З машини вискочив водій і в досить мальовничих виразах висловився з приводу того, де Руслан ходить. Руслан, хоча й теж висловив здивування, з приводу того, що збивши людину на переході, можна було, щонайменше, вибачитися, вирішив просто піти. Не тут-то було. Метрів через п'ятдесят його наздогнали і вдарили по голові.
- Я просто оторопів, - говорить він. - Розвертаюся, а це той же водій! Я його відштовхнув з питанням: «Ти що ж робиш?» Тільки тоді побачив, що водій - дівчина. У цей момент під'їхали дві машини з людьми в штатському, які відразу ж підійшли до мене і почали заламувати мені руки. На прохання представитися, вони не відреагували, після чого один з них почав мене душити. При цьому постійно повторюючи фразу: «Та ти знаєш, з ким зв'язався?» Мене повалили, я вдарився головою об землю і на деякий час втратив свідомість. Отямився від того, що почав задихатися - один з них наступив мені на горло ногою. Двоє тримали руки, один ноги і ще один стояв на грудях. Я спробував кликати на допомогу і просив, щоб люди викликали міліцію, але через ногу на горлі я не міг кричати.
За його словами, побиття тривало близько півгодини, до тих пір, поки на місце не приїхав працівник ДАІ, до якого Руслан тут же пересів у машину. Одну з машин, на яких приїхали люди, що його били, він встиг зняти на мобільник і, коли вони представлялися даїшнику, навіть розчув, як звуть одного з тих, «з ким зв'язався» - Сергій Бевзенко. Який виявився, ні багато ні мало - начальником управління по боротьбі з економічними злочинами області. Машина, яку він сфотографував, так само належить співробітнику цього відомства. Так само він дізнався і як звуть дівчину, яка його збила - Христина П., дочка відомого в минулому вінницького бізнесмена Віктор Кішика. Тому до погроз типу: «Тобі хана, ми тебе закопаємо», які, за його словами йому продовжували надходити, він поставився досить серйозно і з машини працівника ДАІ намагався не виходити.
- Я дуже вдячний даїшнику - якби не він, вони б мене просто вбили, - каже Руслан Штельмах. - Він просто врятував мені життя.
Потім приїхав наряд патрульно-постової служби та Руслана доставили в райвідділ на Пирогова, 4. Вже там йому стало зле і по швидкій його доставили до лікарні.

Відео дня
>Версія 2: «Погода була жахлива - принцеса була прекрасна»
За словами Христини П., що їхала в тому самому автомобілі, що збив Руслана, ситуація розвивалася прямо протилежним чином. І потерпілою вважає себе саме вона.
- Я виїжджала на Соборну, в цей час до мого автомобіля підбіг невідомий чоловік, відчинив двері й почав матюкатися, - каже Христина. - Він був агресивно налаштований, кричав, що я його збила, потім сильно вдарив дверима і кілька разів ударив ногою по машині.
За її словами, припаркувавшись, Христина підійшла до нього, щоб з'ясувати причину такої поведінки. Однак, він штовхнув її, потім вдарив ногою.
- Мені дуже пощастило, що поруч проходило дві людини, які виявилися працівниками міліції і захистили мене, - говорить вона. - Я зняла побої і звернулася до міліції із заявою про побиття.
Те ж саме говорить і Сергій Бевзенко.
- Я разом з колегою став випадковим свідком того, як невідомий чоловік бив дівчину, - каже він. - Ми не могли пройти повз і втрутилися в ситуацію. Проте чоловік не зупинився, навіть коли я представився співробітником міліції і провокував бійку. Я викликав наряд міліції.
За його словами, ще до приїзду ДАІ бійка привернула увагу ще двох осіб, які проїжджали поруч в автомобілі. Вони теж виявилися... правоохоронцями. А щоб хулігана заспокоїти, їм довелося покласти його на асфальт.
- Я з усією відповідальністю заявляю, що зазначеному громадянину ніхто не завдавав тілесних ушкоджень, - говорить Сергій Бевзенко. - Захистити жінку - це був мій обов'язок чоловіка, в першу чергу, і тим більше міліціонера.

Версія 3: «І погода була нормальна, і принцеса – так, нічого собі ...»
А ось даішник, як виявилося - взагалі нічого не бачив.
- Коли я прибув на місце, вказаний громадянин стояв в оточенні натовпу людей, ніхто його не бив, на ньому не було видимих тілесних ушкоджень, - каже інспектор Олег Янішевський. - Спочатку він відмовився сісти в машину, вимагав у мене пред'явити документи, після того як я представився, він сів у службовий автомобіль, ніяких скарг від нього не надходило.
Зараз, за даними міліції, даних про дорожньо-транспортну пригоду у них немає, єдина заява, яка зафіксовано - від громадянки П. про нанесення їй тілесних ушкоджень. Хоча Руслан стверджує, що написав заяви до прокуратури та начальнику управління внутрішніх справ. Але за цей час жоден працівник внутрішніх органів не прийшов його опитати. Зараз Руслан знаходиться в нейрохірургії зі струсом мозку і, за його словами, має всі підстави побоюватися, що в даній історії його зроблять крайнім. За словами лікарів, його стан стабільний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Anonymous

    А вообще Укра бид.. Страна,и рыба гниет с головы какой народушка такие и Иудушки.

    Anonymous reply Anonymous

    чувак явный Лох (клиент мусоров),ведь те же Бабы(мусора)власть имущего бить не будут а вот ЛОХшье пжалуста,еще и доллары с собачим золотым ланцюхом приплёл.потом это против него пойдет.
  • Anonymous

    такое грозит каждому быдляку тут вякающему
  • Anonymous

    Тим уже всё давно куплено и на мази) Закрывать границы нахрен и на кол всех и пид... продажных и лесбиянок, и всех уродов которые ганяют по встречной когда стоит трамвай возле 17 школы и идут пешеходы, а эти ублюдки объезжаю препятствия....коррупция исправима методами Сталина....скоро он вернётся...
  • Anonymous

    Как не странно, даже установлена сумма вознаграждения за лжесвидетельство!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up