У Вінниці на пішоходному переході "Тойота" збила двох семикласниць

У Вінниці на пішоходному переході "Тойота" збила двох семикласниць
Близько першої години дня на зупинці «Меморіал визволення» на Київській трапилася аварія. Водій сірої «Тойоти-Авенсіс» на пішохідному переході збив двох неповнолітніх дівчат.

Не дивлячись на те, що аварія трапилася у вихідний день, на місце події приїхало майже все керівництво Державтоінспекції міста та області.

Як повідомили працівники Державтоінспекції – це були учениці сьомого класу 29 школи. Обох дівчат з місця пригоди забрала швидка до Дитячої обласної лікарні. В одної з них перелом тазу. В іншої – відкрита черепно-мозкова травма.
- Водій збив дівчат прямо на пішохідному переході, - каже свідок подій Олег Волошин, - летів швидко, навіть не тормозив.

Обидві дівчини зараз знаходяться в реанімаційному відділені. За їх життя боряться лікарі. Біля реанімації своїх доньок чекають батьки.

Відео дня
>Водія, що порушив правила та збив дівчат прямо на пішоходному переході з місця аварії забрали працівники Державтоінспекції.

- Коли це трапилося, я стояла на тролейбусній зупинці, - розповідає інший свідок подій Юлія, - чоловік на "Тойоті" навіть не збирався тормозити. Летів дуже швидко - близько 80 кілометрів на годину, як на мій погляд. Бідних дівчат від удару підкинуло у повітря. А водій після цього проїхав ще метрів 100 та вже там зупинився.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (53)
  • Anonymous

    Anonymous reply Anonymous

  • Anonymous

    А кто видел как он остановился и как себя вел после того, как сбил девочек? напишите пожайлуста это очень важно!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Он остановился где-то через 70-80 метров,потому что у него отпали номера после столкновения с нами**
  • Anonymous

    сегодня одна девочка умерла которая была в етой аварии

    Anonymous reply Anonymous

    "Влад" а кто ты??скажи пожайлуста...

    Anonymous reply Anonymous

    Ира не умерла,она до сих пор в коме,а я домой скоро поеду,у всех всё Ок**
  • Anonymous

    А
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up