Даішників звільняють, а вони нам – дулю

Даішників звільняють, а вони нам – дулю
Працівник ДАІ в місті Гайсин показав дулю водію і був звільнений. Це вже другий випадок, коли вінницькі водії фіксують на мобільні телефони приклади ганебної поведінки інспекторів. Попереднього хама у погонах звільнили після публікації у "RIA"

Днями на YouTube з'явився відеоролік, що зафіксував суперечку між інспектором і водієм. Розмова на підвищених тонах закінчилась тим, що гайсинський інспектор скрутив водієві дулю. Саме це відео й стало приводом для службової перевірки, а та вже призвела до звільнення.

"За даним фактом співробітниками інспекції по особовому складу ГУМВС України у Вінницькій області було проведено службову перевірку. За її результатами інспектор дорожньо-патрульної служби УДАІ, який відмовився пред’явити службове посвідчення та поводив себе негідно людини у погонах, був звільнений з органів внутрішніх справ» - читаємо на сайті Головного управління Міністерства внутрішній справ Вінницької області.
 

Насправді за скупими рядками офіційного документа прихована справжня вистава, яка розігралась на дорозі.
Водій авто, яке зупинили інспектори ДАІ, відмовився показати їм свої документи.
- Ви мені свої спочатку покажіть, - сказав він.
Але з якихось причин обидва міліціонера показувати свої посвідчення не захотіли. Їх дуже нервувало те, що водій записував їхню розмову на мобільний телефон.
- Тобі побити цей телефон? – запитав один з інспекторів і навіть спробував його відібрати. І йому б це вдалося, якби водій не втисг вчасно закрити вікно.
- Яке ти маєш право мене знімати? – було наступне питання інспектора. Тепер він звертався до водія на «ти».
У відповідь водій поцікавився на яких підставах інспектор почав йому «тикати». Замість відповіді даішник несподівано та обурено поцікавився, чого це водій його послав. За "послав" він напевно сприйняв слова «заберіть свої руки від телефону».
Водій ще раз попросив інспекторів показати йому документи. І знов мовчанка у відповідь. А вже через мить державтоінспектор показав водієві дулю та втік із напарником до свого авто. Це визвало сміх у пасажирів маршрутки.

Відео дня

Звільнили після публікації
Дивно, але бажаючих безпідставно посперечатись із водіями, та ще й на камеру, менше не стає. Місяць тому RIA писала про вінницького водія, який задокументував на відео помилки державтоінспекторів.
Скандальне відео, зняте молодим водієм Володимиром у Хмільнику, облетіло уже весь інтернет. Хлопець спочатку на цифровий фотоапарат, а потім на мобільний телефон зняв своє спілкування із правоохоронцями. У своїх коментарях до запису водій вказує на ряд порушень, що допустили у розмові з ним працівники Державтоінспекції.
Про відеоролик за участю свого колеги працівники Державтоінспекції дізналися від журналіста RIA.
Нагадаємо, події у Хмільнику відбувались у вечірній час, прямо в центрі міста. Біля місцевого магазину «Сільпо» машину Володимира затримали патрульні міліціонери. Вони звинувачують водія в ігноруванні знака «проїзд заборонено». Патрульні просять Володимира вийти з машини та пройтися до їхнього службового авто.
Незважаючи на те, що разом із Володимиром у салоні їхала його дівчина, у якої саме був день народження, хлопець відмовився виходити з машини, мотивуючи це тим, що жоден закон не зобов’язує його це робити. Патрульні кажуть Володимиру, що він, схоже, п’яний. Мовляв, очі блищать. На що хлопець відповідає, що міліціонери самі не тверезі.
«Після чого вищезгадані особи забирають у мене документи, обіцяють «великі проблеми» і йдуть до службового авто», - пише водій у своїх коментарях до запису.
Зі своєї машини, Володимир кричав, що правоохоронці не мають права його затримувати. Мова йшла про те, що заборонено складати протокол, якщо у міліціонерів не має фото- чи відео матеріалів або хоча б показів свідків, що доводять порушення.
- Де ваші докази? - запитує Володимир.
Патрульні мовчать.
- Що, інтернету передивився? – врешті-решт роздратовано запитував тоді у нього даішник...
Вже не запитає, бо теж звільнений.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Anonymous

    Вот это я понимаю-ИНТЕЛЛЕКТ!! он даже с воронами разговаривает на равных,и им дули показывает...Да,без усмирительной рубахи трудно пацану в жизни прийдётся...
  • Anonymous

    Отец уволенного Инспектора Дули считает видеоролик компьютерной графикой Август 28, 2010 - 17:00 В нашумевшем скандале с винницким гаишником Романом Слободянюком, который вместо удостоверения показал водителю дулю, появился новый поворот. "Мой сын показал дулю не водителю, а вороне, после того как водитель довел его своим поведением", - рассказал "Сегодня" отец уволенного инспектора Николай Слободянюк. "С помощью ролика в Интернете его кто-то подставил, может, это компьютерная графика, что он показывает дулю водителю. Не мог он водителю показать дулю, у сына много наград за хорошую службу. Роман об этом случае подробно мне ничего не рассказывает. Сейчас он отдыхает и пока не знает, где будет искать новую работу", - говорит отец ГАИшника. Вместе с тем, в комментариях под статьей на сайте "Сегодня" появилось сообщение от "жителей села", в котором проживает Слободянюк. Граждане заявляют, что видели как инспектор показывал дулю именно вороне. "Підтверджуємо, що Роман Слободянюк показував дулю вороні... І можемо це посвідчити в суді. Будемо наполягати на поновленні в міліції Романа", - указывается в комментарии.
  • Anonymous

    Теперь его все знают, он теперь инспектор ДУЛИН ! Знаменитость теперь йохна мать!!!=)))
  • Anonymous

    а второе видео...что из Хмельника где то выложенно?

    Anonymous reply Anonymous

    Как ГАИшник в Хмельнике хотел водителя из машины вытащить пропишите в поисковике
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up