Мати шукає свідків смерті сина, якого збив син екс-міліціонера

Мати шукає свідків смерті сина, якого збив син екс-міліціонера
Олександра Сорокіна збив баклажановий “Опель Вектра” на пішохідному переході. Свідків цієї нічної аварії на Вишеньці не знайшли. Опитані правоохоронцями бачили тільки наслідки. Водій не тікав, але він син колишнього працівника міліції. Це ще один привід хвилюватися для родини загиблого.

Олександр Сорокін йшов у куртці з натягнутим капюшоном. Переходив дорогу по пішохідному переходу біля зупинки поруч перехрестя Келецька - Воїнів-інтернаціоналістів. Його на смерть збив “Опель Вектра” баклажанового кольору. Родичі кажуть, водій мчав, машина тягнула тіло 80 метрів.
Свідків цієї аварії, що сталася вночі 13 квітня, о 00.30, шукає слідство. Правоохоронці давали оголошення про це. А минулого тижня прийшла розповісти, що немає людей, які бачили дорожньо-транспортну пригоду, мати загиблого молодого чоловіка. Людмила Сорокіна говорить, нібито тоді на перехресті були інші пішоходи, але в задокументованих правоохоронцями свідченнях лишень такі, що бачили наслідки. Свідків моменту аварії нема.
- Син ішов через зебру. Був дощ. І він був у куртці з капюшоном. Все відбулося миттєво, - каже мати. – Нам казали, що тоді йшли ще люди. Троє чи більше. Вони відскочили, а Сашко попав. Миттєва смерть. Машина мчала на великій швидкості, більше ста, тому що кістки вроздріб, голова теж... Його проволокло на метрів 80.
Олександру було 27 років. Він працював, як каже мати, оператором на новому “Рошені”. Доти заробляв на ремонті машин на станції техобслуговування.
- Він ніколи не йшов поперек дороги, - каже Людмила Сорокіна. – Машини знає досконально. Сам автомобіліст. І бачите, яке вийшло...
Дружина Олександра залишилася без годувальника з маленькими дітьми. Хлопчиків півтора та трьох з половиною років допомагають няньчити бабусі. Свекруха вдови каже, що хотіли б, щоб винуватець аварії допоміг утримувати діток, адже держава дає на напівосиротілих лише тисячу гривень.       
- Сашу уже не вернеш. Це трагедія на все життя для нас усіх. Найбільше – для діток. Старший вже розуміє і питається: “де мій папа?” Це дуже важко чути, - каже бабуся. – Хотілося б, щоб була матеріальна підтримка для цих маленьких діточок хоча б до 18 років. Тому прошу людей, які бачили, як сталася аварія, допомогти слідству розібратися в цій страшній дорожній пригоді. Там поруч гуртожиток технічного університету. Думаю, що мав хтось бачити, як все сталося.
Мати переживає про хід розслідування, тому що водій – син колишнього міліціонера. Цю інформацію редакції підтвердив і слідчий через сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції. Але запевнив: родинні зв’язки тут ні до чого, бо те, чи стане підозрюваним той, що зараз свідок, визначають за наслідками експертиз.  
Зараз тривають допити, призначають всі необхідні експертизи та проводять інші слідчі дії. Був уже огляд авто за участю батька загиблого. Водій “Опеля” як свідок заявив, що не перевищив швидкості. Чи так це – дасть висновок експерт. Що вже точно знають в міліції - водій був тверезий. Дорога в момент зіткнення була суха. Дощ тільки збирався.
- Водій діє свідчення, тобто співпрацює зі слідством, - сказали у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Сказав, що на перехресті нікого, крім потерпілого, не було, а не встиг зреагувати, тому що той під час руху автомобіля раптово вибіг на проїжджу частину.
- Я все розумію. Кожний би захищався в такій ситуації. Але як нам діток виростити, не уявляю, - переживає про майбутнє онуків Людмила Сорокіна.
Втім, адвокати сторін вже домовилися про компенсації. Першу суму сім’я потерпілого навіть отримала. Про те, що така заява є в матеріалах справи, сказали в міліції.  
Ми запитали у адвоката родини потерпілого, чи бачить він підстави говорити про упередженість слідства.
- Слідство тільки почалося. Ще рано казати, що хтось у чомусь зацікавлений, - каже Василь Бурденюк. - Водію не повідомили про підозру. Поки проводяться слідчі дії, він проходить по справі як свідок.  


- Життя мого сина обірвалося в секунді. Прошу небайдужих до мого горя і долі моїх онуків людей допомогти слідству розібратися в цій страшній аварії. Не може такого бути, щоб її ніхто не бачив, - каже Людмила Сорокіна (65)


Кому розповісти про аварію
Так про обставини аварії, де загинів Олександр Сорокін, повідомили у Державтоінспекції:
- Водій, керуючи автомобілем «Опель Вектра» темного кольору, їхав по вулиці Келецькій в напрямку проспекту Юності. В районі перехрестя з вулицею Воїнів-інтернаціоналістів машина збила пішохода, який від отриманих травм загинув на місці пригоди.
Людей, які можуть бути свідками аварії 13 квітня о 00.30 чи руху автомобіля до місця зіткнення та можуть надати будь-яку достеменну інформацію, правоохоронці просять дзвонити по телефону: (0432) 59-33-20.
- Анонімність і конфіденційність гарантується, - наголосила мати загиблого Олександра Сорокіна і теж дала свої телефони й номери адвоката для зв’язку. Контакти є в редакції.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    За рулём машини в момент аварии,была девушка...а не парень..Уже после аварии,за руль сел мужщина!!!!!Зачем врать ?!!!Если уже зделали горе так ответте за это!!Оно ведь вернётся к Вам!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up