Вінничани зібрали гроші на установку ручної обробки ренто грами, яку передадуть у польовий госпіталь

Вінничани зібрали гроші на установку ручної обробки ренто грами, яку передадуть у польовий госпіталь
Завдяки пожертвам вінничан в зону АТО закупили установку для ручної обробки рентгенограми, а також рентген плівки, проявники та фіксажі для забезпечення роботи цього апарату.

Для військово-польового госпіталю у Луганській області, що створений на базі Вінницького військово-медичного клінічного центру Центрального регіону МО України на благодійні пожертви вінничан, зібрані через БФ «Подільська громада», придбали установку для ручної обробки рентгенограми з рентген плівками різних розмірів, проявниками та фіксажами для забезпечення роботи цього апарату.

Обласна лікарня імені Пирогова для цього медичного апарату надала ліхтарі для фотолабораторії, рамки для плівки та рентгенозахисний фартух. Фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк докупив вентилятори. А вінничанин Максим Альчук – допоміг коштами на хірургічні інструменти.

Все це вже завтра передадуть до Вінницького військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, звідки його доправлять нашим військовим медикам, які працюють у польовому госпіталі в Луганській області.

Відео дня

Крім того, зараз у Вінниці ремонтують БТР та військовий УАЗ, щоб відправити їх нашим військовослужбовцям.

За словами начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій міської ради Олега Парфілова, БТР ремонтують на державному підприємстві «45 Експериментальний механічний завод». Ремонт розпочався два тижні тому. Кошти на необхідні запчастини збирають депутати міської ради, а сам ремонт безкоштовно проводять працівники підприємства. Він також розповів, що інше вінницьке підприємство, «Ремтехсільмаш», за власний рахунок погодилось відремонтувати військовий УАЗ, який також поїде в зону АТО, як тільки його повністю полагодять.  

 

Коментарі (1)
  • вова беломор

    Виправте очепятку "ренто грами"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up