В Росоші Липовецького району встановили пам'ятник загиблому кіборгу Сергію Шевчуку

В Росоші Липовецького району встановили пам'ятник загиблому кіборгу Сергію Шевчуку
Вчора, 2 жовтня, у селі Росоші Липовецького району біля Меморіалу Слави загиблим воїнам відкрили меморіальну дошку капітану Сергію Шевчуку, який загинув під час оборони Донецького аеропорту.

Батьки Сергія Іван Петрович та Галина Петрівна Шевчук зняли покривало з меморіальної дошки. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого. Після чого поклали квіти та запалили лампадки.

Сергій Шевчук загинув 25 серпня 2014 року під час бойового завдання в зоні АТО під Авдіївкою в районі Донецького аеропорту. Капітана, командира  радіороти 93 окремої механізованої бригади похоронили 9 жовтня 2014 року в Новомосковську Дніпропетровської області.

Відео дня

23 травня 2015 року Указом Президента України він нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня посмертно

 
Коментарі (2)
  • Дарья

    Вічна пам"ять, співчуття рідним та близьким.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій «ВАЗу» збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне 19:29 «Тато забирав мене з дитсадка і ми дивилися вручення «Оскара»... У Тульчині показали «Ядерне чаювання» 19:11 У Вінниці зупинили «ВАЗ», водій якого був під дією двох наркотиків photo_camera 19:08 До ЗСУ через рекрутингові центри: перша група добровольців навчається на тренувальних базах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up