Три вінницьких заводи «Укроборонпрому» переходять на тризмінний робочий графік

Три вінницьких заводи «Укроборонпрому» переходять на тризмінний робочий графік
Підприємства-учасники державного концерну «Укроборонпром» найближчими днями перейдуть на тризмінний робочий графік. Про це повідомила прес-служба концерну.

Серед вінницьких підприємства до нього входять: "Вінницьких авіаційний завод", "732 вінницький ремонтний завод", "45 експериментальний механічний завод". Загалом до складу «Укроборонпрому» 134 підприємства.  
Відповідне рішення було прийнято керівництвом «Укроборонпрому» після доручення президента України підвищити ефективність виробництва підприємств-учасників концерну на 40%. 
«Вже робиться все необхідне для впровадження нового режиму роботи, всі структурні підрозділи розробляють графіки чергувань, щоб підтримувати постійну роботу підприємств. В нинішніх умовах думати про те, що робочий час закінчується о 17.30, неможливо. І ми щодня ретельно відстежуємо роботу концерну », - заявив заступник генерального директора з комерційних питань Сергій Пінькас. 
За його словами, за результатами аналізу господарської діяльності деякі керівники підприємств були звільнені, а ефективність роботи нових директорів ретельно контролюється. 
Раніше Кабінет міністрів доручив Міноборони разом з ГК «Укроборонпром» невідкладно забезпечити проведення ремонту та модернізації озброєння і військової техніки та їх передачу збройним силам за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Коментарі (6)
  • арсений яценюк

    кукурузников ремонтировать будут?

    karter reply арсений яценюк

    Нет. Вату прессовать будут!  
  • винничанин

    Да хоть в четыре смены пусть работают, толку всё равно не будет. Там где сбивали четыре самолёта, будут десять сбивать, где один танк ополченцы поджигали, три будет гореть. Чем больше техники поступит на вооружение украинской армии, тем больше шансов, что она окажется в руках ополченцев. Аналогично с людскими ресурсами. Нагонят с "4-й волной" ещё толпу "вояк" - и она в "котле" окажется. А потом сдаст оружие ополченцам и "гуманитарными коридорами" домой станет пробираться. Ха-ха-ха !

    Marina Soroka reply винничанин

    винничанин, не поняла реплики. Радуешься? Ну-ну.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled 13:38 Вінницькі футболісти виграли меморіал Олександра Грушанського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up