Тиврівський "Агромарш"виготовляє браковані бронежилети

Тиврівський "Агромарш"виготовляє браковані бронежилети
Вінницька самооборона викрила Тиврівське підприємство "Агромарш", яке продавало неякісну амуніцію. Після перевірки на міцність бронежилет не витримав навіть кулю із пістолета Макарова.

Заступник керівника Вінницької самооборони Борис Пасиченко купив на "Агромарші" для бійців АТО 17 бронежилетів. Але перед відправкою на фронт вирішив перевірити амуніцію. Перевірку вона не пройшла. За словами волонтера із шести прострелених плит  лише одна витримала постріл.

На цьому ж заводі бронежилети купував і депутат Тиврівської районної ради Борис Медяний. Після купівлі повіз їх у зону АТО, але після перевірки повернув назад. Усі бронежилети схожі на решето. Депутат звернувся до голови Тиврівської райради і губернатора з проханням заборонити виробництво, але ніякої реакції не було - повідомляє "Сегодня"

Самооборона звернулася в міліцію та прокуратуру. З'ясувалось що на заводі до відправки готували майже три тисячі пластин, які ще варто перевірити на міцність. Наразі завод опечатали.

Відео дня

Директор підприємства Юрій Пономар усі звинувачення відкидає, каже, що готовив тільки декілька сотень бронежилетів. Він запевняє, що перевіряв їхню якість. Замовника амуніції очільник "Агромаршу" не назвав.

За словами  начальника тамтешньої міліції Сергія Рудика, "Агромарш" спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської техніки. Однак в теперішній час виникла потреба виготовляти амуніцію для бійців АТО.

Якщо вина заводу підтвердиться то підприємство платитиме штраф до трьох тисяч гривень.

Водночас активістка Вінницького майдану Таїса Гайда назвала бронежилети "Агромаршу" "вінницькою рулеткою", тому що більшість пластин прострілюється

Також у своєму «Фейсбуці» вона написала, що при перевірці директор заводу сказав: "Слава Богу, що усе закінчилось і мені більше не потрібно цього буде робити".

публикация Таїсы Гайды.

Коментарі (6)
  • финист

    Скільки можна розділяти нас українців? невже нам мало війни на сході?

    Чому всі народи в тяжкі моменти об’єднуються, а ми починаємо звинувачувати один одного.

    Впевнений, що все це російська провокація!!!!!!!!!

    Комусь дуже не подобається (напевно за гроші),  що на Вінниччині не чекаючи допомоги з Києва, самі налагодили випуск бронежилетів!!! Молодці!!!

    Покажіть яка ще область так зробила?!

    А випуск бронежилетів можуть коментувати, лише бійці нашого батальйону, а не тилові "продажні" криси!!!!!!!!



    Відкрийте очі та вуха, а головне включіть голову та почитайте

    http://vinnitsaok.com.ua/2014/08/26/189170

  • винничанин

    Так вот почему гибнут винничане... Spector Kozak послал им бронежилеты, купленные в "тиврівськом підприємствi "Агромарш"". Остаётся надеяться, что СБУ проведёт задушевную беседу с Kozak-ом и выяснит, знал ли последний, что это не бронежилеты, а муляжи. И если знал, то зачем слал их на фронт ?

    Олександр Іськов reply винничанин

    вінницька "броня" якісна, то правоохоронці мають притягнути дезінформаторів до відповідальності



    Більше читайте тут: http://vinnitsaok.com.ua/2014/08/26/189170

  • Громадянин України

    Може  "Агромаш"?
  • Свобода

    Отже, чи можна вірити в інформаційні заяви-провокації, зокрема щодо неякісних бронежилетів, якщо їх озвучують люди, які напередодні проросійського-сепаратистського мітингу у Вінниці зустрічаються з організаторами цього мітингу в кафе.Про щось домовляються в присутності журналістки видання, в якому через пару днів виходить замовна стаття цього політичного сепаратистського руху "на правах реклами"? http://vn.20minut.ua/revolyuciya/dvoh-predstavnikiv-partiyi-gholos-narodu-oblili-zelenkoyu-i-spivali-yi-10411298.html А озвучує ці провокації про броніки в соцмережах людина, громадянка іншої країни, яка декілька днів тому закликала штурмувати адміністративну будівлю в Вінниці? http://my.obozrevatel.com/life/53649-marginali-u-vinnitsi-zaklikali-do-shturmu-primischennya-vinnitskoi-oda.htm І де законна реакція на заклики до повалення влади, у де-факто воєнний час МВС?

    кот зловред reply Свобода

    незнаю можно или нет .. но я на вас этот броник одену и проверю ... СОГЛАСНЫ ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up