Ситуація з 32-гим блокпостом, де багато вінничан: другий Іловайськ?

Ситуація з 32-гим блокпостом, де багато вінничан: другий Іловайськ?
Бойовики повністю оточили 32-й блокпост, що знаходиться поблизу села Сміле Луганської області. Така інформація поширюється соцмережами. На цьому посту служить чимало вінничан з Нацгрвардії.

Офіційної інформації про ситуацію на блокпості майже немає. Військові її ніяк не коментують. Зате вінницька правозахисниця Лариса Полулях створила у ФБ групу "Врятувати 32-гий блок-пост".
Спроби журналістів "20хвилин" зв'язатися із бійцями на 32-гому виявилися марними. Зв'язку немає.


Андрій Дякович сьогодні, 25 жовтня у ФБ написав: "Так, Созвонился с 29-м. Расстояние между 29 и 32-м примерно 10 км. Со вчерашнего вечера интенсивность артобстрела уменьшилась, а сегодня и вовсе прекратилась. Связи ни с кем из 32-го б/п нет. При этом ребята говорят, что на 32-м ситуация по прежнему сложная. И окружение есть. По крайней мере другой информации у них нет. Также у них нет информации про части Айдара, который прорывался к ним."
Бойовики, за даними з соцмереж, повністю оточили 32-гий блокпост учора. Не пропускають вантажівки з провізією. Точна кількість українських бійців, що там знаходиться невідома.
В той же час в прес-центрі АТО заявляють: "Ситуація в районі 32 блокпоста, розташованого неподалік від н.п. Сміле, під контролем сил АТО. Завдяки комунікації між штабом АТО, штабом сектора, особовим складом блокпоста і підрозділами вогневої підтримки забезпечується безпека українських військовослужбовців. Зараз блокпост забезпечений усім необхідним для виконання поставлених задач " 


Натисніть на зображення, щоб зробити його більшим

Відео дня

Начальник інформаційно-аналітичного центру РНБО, полковник Андрій Лисенко каже, що оточення «32-го блокпоста" бойовиками насправді не існує». 
-    Було б не правдою сказати, що на блокпостах, а в тому числі - на 32-му все спокійно і жодних загроз для наших бійців немає, - каже він. -  Їм важко зараз. Адже ми знаємо про переміщення техніки підрозділів банд формувань навколо" 32-го блокпоста. Однак сказати що він оточений ми не можемо. Оскільки насправді цього немає.
Тим часом вінничанки, жінки чоловіків, що знаходиться на 32-гому посту виклали 24 жовтня у «Ютуб» своє звернення до Порошенка.

Коментарі (33)
  • Олександр

    Ржавіють тисячі танків, які ніхто не хоче купувати, а влада воює блок-постами (купами мішків з піском) і підставляє патріотів під ракетно-артилерійський вогонь російських регулярних військ...

    Ганьба ментовським війнам Порошенко!

    винничанин reply Олександр

    Да-а-а, вот если бы Тягнибок был президентом, а Ляшко министром обороны, то мы бы уже в Москве были давно.
  • Анонім

    На Майдане скакали - верили в будущее?... Переживали за тех, кто не скакал?

    Пошли войной на Донецк - верили, что  защищают Украину от сепаратистов? Ну, мирным жителям тоже доставалось - но это же "террористы".

    Оказалось, что АТО - вовсе не АТО, а война,  и пройти по Украине, как солдаты группы "Центр" - бодро, с засученными рукавами и напевая "Галиция, Галиция превыше всего" не получилось?



    Коснулось и вас?  Не детей ведь беззащитных, не школы, куда дети идут на занятия бомбить, а солдат убивают, карателей. Почему раньше не думали? Провожали на фронт? Зачем???



    Или вы считаете, что рабы не заслуживают лучшей участи, как под нож?

    Ошиблись, оказалось.

    Рабы встали - вы же этого хотели!

    Вінничанка reply Анонім

    Дурень!
  • Сергей Марьянчук

    Позывной Маршал

    6 ч. ·

    32 блокпост

    Война идёт на всех фронтах .

    И я , простой кадровый военный , который не только ведёт бои , но и троллит в ФБ . и на все вопросы по разным ситуациям в ато я ответить не могу !!!! Отвечаю только за своё подразделение , и пытаюсь поднять дух и веру людей!!!

    + Бирюков сейчас , работает на аэропорт , физически не разорвешься !!!

    По поводу 32 блок поста , поговорил с Лехой Мочановым, он вышел на прямую с Министром Обороны , ситуация подконтрольна , провизию людям уже везут . учитывайте пожалуйста тот маленький факт , что это бля@ война , и не все бывает так сладко !!! Ребята выдержать ! Для примера вспомните 11июля Зеленополье , когда 79 24 и 72 , понесли огромные потери от русских градов .

    на войне так бывает .

    Не сыпте панику , я не там, но я бывал в таких ситуациях, и пол морды мне порвало когда прорывались.но я же не плачу.

    Их никто не забыл , и люди работают над тем чтоб пришла помощь и их от туда вывели или укрепили !!!!!

    Все будет хорошо !!! Держите кулачки. Я в это верю

    спасибо
  • Anonymous

    "20 мин" взяли инфу с "УП" и вся работа....



    http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/25/7041925/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up