Силовики АТО взяли Дзержинськ. В Донецьку йдуть жорстокі бої

Силовики АТО взяли Дзержинськ. В Донецьку йдуть жорстокі бої
Українські військові давлять на бойовиків і звільняють міста. Наші вже взяли Дзержинськ і підняли над будівлею міської адміністрації український прапор. За минулу добу в зоні АТО загинуло двоє військових. Чи були серед них вінничани, наразі невідомо. Загалом за час протистояння на Сході України загинуло 13 вінничан.

«Підрозділами Національної гвардії проводяться заходи щодо локалізації та знищення залишків терористичних банд формувань, - повідомили в прес-центрі АТО. - В результаті швидких та безкомпромісних дій підрозділів Збройних Сил, затримано велику кількість бойовиків, а також зброї та боєприпасів»
Також за даними АТО, силовики частково заблокували Лисичанськ Луганської області. Терористи прореагували на це кількома спробами прориву з міста, здійсненими вночі. В результаті бойових зіткнень була знищена техніка і жива сила противника. Близько 30 чоловік взято в полон.

публикация Дмитрия Тымчука.

Крім того, силовики взяли під контроль периметр поблизу Рубіжного, що на Луганщині. Підрозділи Нацгвардії та ЗС України проводять заходи по зачистці території, зазначає прес-центр АТО.
При цьому навколо Горлівки та Донецька сили АТО ущільнили кільце оточення. Зайнята значна територія між Артемівськом, Горлівкою, Константинівкою. Розширюється зона контролю навколо аеродрому Донецьк - повідомляє "Публіцист".

Відео дня


Підрозділи Національної гвардії повністю зачистили населений пункт Рубіжне від терористів. В районі Луганська взяті під контроль важливий населений пункт Георгіївка і частина передмістя Донецька – населений пункт Піски.
Крім цього сьогодні, 21 липня, в Донецьку проходять бої. Горять торгові центри і чути постріли.

Коментарі (19)
  • Spector Kozak

    Почитав тут як мило "воркуют" між собою два паРашських козломордих троля і довго сміявся. Піднатужтесь дристуни бо вже на вас ніхто не звертає уваги. Звик мабуть народ до дебілоїдів.  
  • протоукр

    До конца года Донбасс не оккупировать. А под полный контрольне взять никогда. Так, или иначе, а с бандеровской хунтой будет покончено. Фашиков тоже не сразу разбили.

    Лоуренс клон reply протоукр

    Каких фашиков?
  • Лоуренс клон

    В общем сапарасты уже в открытую говорят про добровольческие батальоны славян ибо дураки кончились. А Украина живет без кормящего Донбасса. Что здесь можно сказать?

    винничанин reply Лоуренс клон

    Сказать можно так : "Украина теперь не живёт, а существует". Разницу в тарифах и ценах уже успели ощутить, или Вам Вашингтон зарплату проиндексировал ?

    Лоуренс клон reply винничанин

    Действительно в Стране с такой ситуацией в регионе который нас кормит цены должны быть в 3 разы выше. Верно?
  • ё

    после этого Украина и ее Галицайский блок не когда не будут вместе

    Торонтуй reply ё

    Совершенно верно. После всего что произошло, управлять Донбассом рагули смогут только по рецептам 118-й полицейской дивизии СС.

    винничанин reply Торонтуй

    А почему бы и нет, Торонтуй ? Ты только посмотри на выражения - "взяли Дзержинськ", "горять торгові центри", "була знищена техніка і жива сила противника".

    Украина вторглась на чужую территорию, и старается её захватить. Не позавидуешь тем, кто окажется в оккупации, если ополченцам не удастся отразить агрессию.

    Spector Kozak reply винничанин

    "вторглись на чужую территорию"? По ходу у козломордої вати дах знесло остаточно. Йди проспися йолопе!

    Торонтуй reply винничанин

    Да, информации не густо о счастливых жителях Славянска и Красного Лимана.

    Лоуренс клон reply Торонтуй

    В Славянске ходят полицаи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 14:04 Вінниця передала військовим дрони та тепловізори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up