РНБО: В Амросіївку зайшли російські військові та техніка, а поблизу військові РФ вже розгорнули власний штаб

РНБО: В Амросіївку зайшли російські військові та техніка, а поблизу військові РФ вже розгорнули власний штаб
В місто Амвросіївка зайшло п'ять російських БТРів та Камаз з солдатами. Біля села Победа Донецької області російські військові розгорнули штаб батальйонної тактичної групи.

Про це заявив спікер інформаційно-аналітичного РНБО Андрій Лисенко.

Лисенко розповів, що якщо і ця тактична група заблукала і випадково зайшла на територію України, як і десантники 98-й дивізії ВДВ, РНБО нагадує, що повернутися в Росію вони можуть, тримаючись прямо на схід - повідомляє "Корреспондент".

За його словами, РФ продовжує нарощувати свої військові сили на кордоні з Україною, зокрема, впродовж минулої доби військова техніка НД РФ зосередилася в прикордонних з Україною районах Ростовської області. У той же час, відзначається зменшення військової присутності підрозділів російських військових у прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей.

Відео дня

"Російські військові проводять обладнання позицій в районі міста Джанкой і на півночі тимчасово окупованого Криму. Серед місцевого населення поширюється інформація про можливі військові дії", - зазначив Лисенко.

Спікер РНБО також  повідомив, що за минулу добу в зоні АТО загинули 13 українських військовослужбовців і ще 36 отримали поранення.

Читайте також:
Вінничани прощаються із загиблим в зоні АТО Євгеном Пікусом

Коментарі (6)
  • Зуев

    Андрій Лисенко - это сказочник постоянно веселит.
  • Олександр

    28.08.14 08:11

    Состав войск вторжения России в Украину: список частей, численность, - российские журналисты



    В НАТО признали вторжение российских войск в Украину.

    Вчера на "Эхо Москвы" председателем правления МКЦ "Забытый полк" Еленой Васильевой была опубликована статья с названием "Груз - 200 из Украины в Россию".



    "В МКЦ "Забытый полк" участники боевых действий различных локальных и международных войн и конфликтов.

    Поэтому мы публикуем поступившую в наше распоряжение информацию о том, какие войска стянуты в районы боевых действий Украины.

    Данная информация по понятным причинам не может быть абсолютно точной на 100%. Но она подтверждается обрывочными заявлениями, поступающими из Минобороны и публикациями журналистов.



    От ЮВО, Сухопутные войска и артиллерия:

    - БТГ из состава 18-й мотострелковой бригады Чечня, Ханкала/Калиновская (так называемый чеченский батальон); - БТГ из состава 17-й мотострелковой бригады Чечня, Шали;

    - БТГ из состава 136-й мотострелковой бригады Ботлих, Дагестан;

    - БТГ из состава 205-й мотострелковой бригады Буденновск, Ставропольский край;

    - БТГ из состава 19-й мотострелковой бригады Владикавказ, Северная Осетия; - БТГ из состава 7-я военной базы из оккупированной Абхазии, Грузия;

    - БТГ из состава 33-й горной мотострелковой бригады Майкоп, Адыгея;

    - Смешанный дивизион из состава 291-й артиллерийской бригады Троицкая, Ингушетия.

    - Смешанная рота из состава 78-й бригады материально-технического обеспечения Буденовск, Ставропольский край.



    От ВДВ:

    - БТГ из состава 76-й дивизии Псков;

    - БТГ из состава 98-й дивизии Иваново;

    - БТГ из состава 45 отдельного полка спецназначения Кубинка;

    - БТГ из состава от 247-го полка 7-й дивизии Новороссийск.



    - БТГ/РТГ и дивизионы от Сухопутных войск и артиллерийских частей ЮВО - из состава 20-й мотострелковой бригады Волгоград,

    - 34-й горной мотострелковой бригады Карачай-Черкесия;

    - дивизион из состава 943-го артполка Краснооктябрское Адыгея (РСЗО «Ураган»),

    - дивизион из состава 1-й ракетной бригады Краснодар (ОТРК «Точка-У», «Искандер-М»).



    - 23-й мотострелковой бригады Самара;

    - БТГ/РТГ от ВДВ - из состава 56-й десантно-штурмовой бригады Волгоград,

    - 106-й дивизии Тула. - РТГ/ДРГ (диверсионно-разведывательные группы)



    - из состава частей ГРУ дислоцированных на Юге РФ - 10-й бригады спецназначения Молькино Краснодарский край,

    - 22-й бригады спецназначения Аксай Ростовская область,

    - 100-й экспериментальной разведывателной бригады Моздок Северная Осетия,

    - 346-й бригады спецназначения Прохладный Кабардино Балкария,

    - 25-й полка спецназначения Ставрополь;

    - 2-й бригады спецназначения Псков,

    - 16-й бригады спецназначения Тамбов,

    - 3-й бригады спецназначения Ульяновск.



    И того, по самым грубым подсчетам с учетом подразделений обеспечения, численность российской Группировки (которую они сами цинично называют «Миротворческой») на Восточной границе Украины составляет порядка 12-15 тысяч личного состава, которая в случае необходимости в самые кратчайшие сроки может быть усиленна как минимум в двое. Также крупные группировки российских войск сконцентрированы на Юге в оккупированном Крыму и на Северо-Восточной границе Украины", - сказано в сообщении МКЦ "Забытый полк".
  • ВИТЯ

  • протоукр

    Хунта пытается переложить ответственность за разгром ЗСУ, причиной которого стало бездарное командование, на мифическое вторжение РФ. Будем реалистами, основное доказательство того, что регулярные войска РФ не вторгались в Украину, это само существование Украины. Главное, что потерь нет. Не удивлюсь, если в фейчбуке и твиттере Украины победит РФ)))

    Dmitry Smirnov reply протоукр

    Конечно российские войска не входили.

    Это тысячи патриотов новороссии работая по 154 часа в сутки в цехах под Свердловском создают БТРы и танки.

    протоукр reply Dmitry Smirnov

    Может марсиане вторглись? Доказательств, в принципе, столько же.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up