Путін офіційно визнав "Новоросію"

Путін офіційно визнав "Новоросію"
Радник міністра оборони України Зорян Шкіряк повідомив, що Путін офіційно зізнався в тероризмі і створенню терористичних банд на території України.

Про це Шкіряк написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Ватажок міжнародної терористичної організації "кремль" путін, офіційно визнав, створену ним, міжнародну терористичну організацію "новоросія". Тобто, путін, на весь світ, офіційно зізнався у своїй прямій участі у тероризмі та створенні російських терористичних банд на території України. Цинізм цього морального урода не дивує, але цей "креативчик" зацепив. Збираємо додаткові матеріали для Гааги. Раніше-пізніше, "кривавий пу" відповсть за все",- зазначив посадовець.

Нагадаємо, що Путін дав наказ своїм військовим забезпечити гуманітарний коридор для виходу українських силовиків із оточення.

Відео дня

"Я закликаю сили ополчення відкрити гуманітарний коридор для українських військовослужбовців, які опинилися в оточенні, для того, щоб уникнути безглуздих жертв, надати їм можливість безперешкодно вийти з району бойових дій, возз'єднатися зі своїми сім'ями, повернути їх матерям, дружинам і дітям, терміново надати медичну допомогу пораненим в результаті військової операції" - інформує сайт глави РФ.

За попередньою інформацією терористи погодились створити гуманітарний коридор, але при умові, що українські військові складуть зброю - повідомляє "РІА-Новости".

Коментарі (9)
  • справжній патріот

    скажу вам більше: сьогодні цих клятих недомоскалів визнали абхазія, арменія, грузія, тажжикістан, канада, бразилія та австралія.
  • Місцевий

    Визнавати те чого не існує, може тільки психічно хвора людина.

    Гришко Андрій reply Місцевий

    не новоросія а старо-дегинератия
  • Евражка Авачинская

    Ну ,дядя Вова, ну молодец! Вот что значит выучка кадрового гэбиста! И это с ним пытается тягаться помятый жирный лавочник?

      Сразу констатируется успешное наступление ополчения. Согласятся они выпустить укров без оружия по коридору - Путин зайка и ополчение зайки.

     Не согласятся, перемочат весь укроп - Путин все равно зайка ( он же просил!) , а ополчению все по фигу, их и так террористами называют, и к тому же они наступают.

      Согласятся ополченцы выпустить укров без оружия, а кто нибудь их долбарутых укров стрелять начнет - всех перемочат.Опять Путин - зайка, а укры недоговороспособны.

      В общем ,обставил всех и вся.

    333 reply Евражка Авачинская

    Ну даааа...просто х..ло!!!
  • протоукр

    Опять "проверенные" новости из фэйсбука. Есть официальные ссылки на МИД РФ, ну или хотя бы на серьёзные источники?

    протоукр reply протоукр

    Прошу пардону, таки правда. Есть на офф сайте темнейшего.

    Вот текстю

    Очевидно, что ополчение достигло серьезных успехов в пресечении силовой операции Киева, представляющей смертельную опасность для населения Донбасса и уже приведшей к огромным жертвам среди мирных жителей.



    В результате действий ополчения большое количество украинских военнослужащих, участвующих в военной операции не по своей воле, а выполняя приказ, попало в окружение.



    Я призываю силы ополчения открыть гуманитарный коридор для украинских военнослужащих, оказавшихся в окружении, для того, чтобы избежать бессмысленных жертв, предоставить им возможность беспрепятственно выйти из района боевых действий, воссоединиться со своими семьями, вернуть их матерям, женам и детям, срочно оказать медицинскую помощь раненым в результате военной операции.



    Российская сторона, в свою очередь, готова и будет оказывать гуманитарную помощь населению Донбасса, страдающему от гуманитарной катастрофы.



    Я вновь призываю власти Украины немедленно прекратить боевые действия, остановить огонь, сесть за стол переговоров с представителями Донбасса, решать все накопившиеся проблемы исключительно мирным путем.

    протоукр reply протоукр

    Только непонятно, как он признал Новоросию? И в чём ужас просьбы выпустить укровояк из окружения?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up