Про можливість терактів попередив головний міліціонер Вінницької області


Про можливість терактів попередив головний міліціонер Вінницької області
Закликав вінничан бути пильними і обачливими начальник обласної міліції Олег Школьний вчора, 24 липня, на спеціально зібраній прес-конференції. Він думає, що у Вінницю зі сходу можуть привезти „подарунки”.

- Ми не виключаємо, що частина людей з нашого регіону могли приймати участь в бойових діях там, на сході України, - сказав він. - Немає у мене стовідсоткової впевненості, що наші вінничани настільки патріотичні, що ніхто туди не поїхав за гроші чи по якихось інших мотивах. Але саме страшне, ці люди можуть привезти сюди із собою якісь „подарунки” нам.

Про те, що вінницька міліція допускає можливість терактів і на території нашого регіону, говорили давно. На сайті обласної міліції постійно висить заклик до городян дзвонити на „102” за найменшої підозри: „У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте”.

Зараз начальник міліції між іншим сказав, що на території нашої області є чимало запущених колгоспів, ферм, селищ, де можна переховуватися. А контролювати всю територію правоохоронці не в змозі. Тож просив людей допомагати міліції інформацією про підозрілих.

- В суботу був на наших фонтанах – безтурботність наших людей просто вражає, - каже полковник Школьний. - Я розумію, люди відпочивають, а на відпочинку притупляється пильність. Але пильність повинна бути скрізь і завжди, тим більше, в місцях скупчення людей. Зрозумійте правильно. Це не якась істерія, шпіономанія чи полювання на відьом. Ми повинні максимально дбати про безпеку своїх рідних, своїх дітей, своїх земляків, аби такого, як в інших регіонах. Там почастішали випадки скоєння правопорушень з ознаками диверсійних і терористичних актів, підривають залізничні та автотранспортні магістралі... Бойовики мають на меті розширити зону бойового конфлікту та дестабілізувати ситуацію в державі. Об’єктом диверсійних та терористичних дій може стати будь-який регіон.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • О.Глядач

    Параноя?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up