Бойцы о краснянских бронежилетах: Эти пластины выдерживают отлично

Бойцы о краснянских бронежилетах: Эти пластины выдерживают отлично
26 августа, на полигоне под Винницей, проверяли пластины для бронежилетов, производства Краснянского завода «Агромаш».

Присутствовали директор завода Пономарь Юрий Васильевич, глава Тывровской РГА и координатор люстрационного комитета Виннитчины Анатолий Банах. Последний лично проверял пластины на прочность - по три пули из пистолета Макарова в каждую из десяти пластин, с расстояния пяти метров. Пластины выдержали. Как и следующие два захода с расстояния 10 метров, по три пули из Калашникова, калибра 7,62 и 5,45.

С того же расстояния, в уже изрядно поцарапанные пластины, начали стрелять из СВД. Одну из десяти, пуля пробила насквозь. Остальные остались целыми.
В завершении, по каждой выстрелили из пулемета Калашникова с 25 метров. Выдержали все, включая уже пробитую.
Такой результат испытаний вполне удовлетворил и тренировавшихся на том же полигоне бойцов.

- Эти пластины выдерживают отлично, - говорит один из них, - Стреляли из разных видов оружия - снайперской винтовки, с пулемета Калашникова, с автоматов. И все выдерживает. Это значит отличный бронежилет. Никто никогда не будет на таком расстоянии стоять и чтоб его расстреливали, как на полигоне бронежилеты.

Previous Next

Это испытание решили провести после заявлений о некачественных бронежилетах “Агромаша”. В частности замглавы Винницкой Самообороны, Борис Пасиченко, говорит, что купил эти бронежилеты и пластины не выдерживают пули.
А Таисия Гайда, опубликовала на своей странице в Фейсбуке ссылку на видео, где по ее словам, бойцы девятого батальона демонстрируют бракованные пластины производства данного завода. Милиция по данному факту открыла производство по ст. 227 УК Украины «Выпуск или реализация недоброкачественной продукции».

Відео дня

Более подробно читайте в следующем номере газеты RIA.
Ольга ВОЛКОВА,  
(068)5530028

Коментарі (2)
  • Игорь Маринчук

    А почему раньше выпущенные бронежилеты не выдерживали? Видимо после сигнала решили, что надо выпустить немного хороших? Если это так, та надо проверять все пластины!

    Григораш Олексій reply Игорь Маринчук

    "Отлично"?! Ой, дивіться, "чесні і порядні" виробники і журналісти, бо може статися що ви чи ваші рідні будете одягати такі броники, які купили у вас крижопільчани 19 серпня. Ви не думали, що у Крижополі перед відправкою їх випробуватимуть і прострілять з пістолета та кулею 7,62? Замовкніть і не називайте історію з минулого тижня фейком. Бо матері прийдуть і до Красного, і до редакції, і до влади
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up