Вінницькі активісти пропонують «декомунізувати» ще п’ять вулиць і розділити парк Горького

Вінницькі активісти пропонують «декомунізувати» ще п’ять вулиць і розділити парк Горького
Під час чергового засідання громадської ініціативи «Центр альтернативних рішень» вінницькі активісти запропонували до дати по списку вулиць, які підлягають перейменуванню ще п’ять пунктів. Серед них вулиця Ватутіна, Стахурського, Белінського, Зорге та Зої Космодем’янської.

Нагадаємо, нещодавно спеціальна комісія створена при міській раді оприлюднила список із 134 вулиць, які підлягають перейменуванню  за новим законом про «декомунізацію».
Вінницькі активісти громадської ініціативи «Центр альтернативних рішень» пропонують також демонтувати комуністичне панно на Європейській площі та цифри «1941-45» на Меморіалі Визволення, а  розмежувати парк Горького на розважальну і меморіальну частини.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Дмитриева Наталья

    У країні гинуть люди, а вони вулиці переіміновують. Це може бути тільки у нашій країні. Як змінять вулиці, то хіба це зупинить війну????? Це тіпа для того, що б було видно, що наша влада щось робить для людей. Вас ще більше за цю бюрократію зненавидить народ, краще змініть тарифи на комуналку, зробіть щось для свого народу. Скільки будуть волонтери допомагати нашим бійцям?Чому хлопців через воєнкомати призивають, як добровільців, а коли загинуть, нічого рідним не виплачують????? нещодавно в примусовому порядку нас заставили, погрожуючи штрафом, почепити таблички встановленого ВМР з назвою вулиці  на кожному будинку (куплені за наші кошти, але галімі-галімі, думаю щодо  оформлені безкоштовно, бо інакше навіщо нам їх видавали по відомості)Хоча б в такий важкий час для України, не займається бюрократізмом і краще ті гроші які можна списати на це безглузде мінялово вулиць, витрачайте з розумом і совістю. І не треба людей брати тим, що вулиці будуть переіменовані на честь героїв нашого часу. Зараз місто розширюється і новостворені вулиці можна називати на честь героїв загиблих в АТО і Небесної сотні. Я перед героями низько преконяюсь, бо вони загибли за нас з вами, за нашу безглузду владу.Героям слава. Герої не вмирають, пам'ять їм вічна і вічний покой. Не треба на їх смерті робити піар, краще допомогти їх сім'ям, а вулиці можна називати дійсно новостворену. Тому що те що було то було - це історія,  яка була. А влада робить з цього піар, яка буде плутанина -134 вулиці!!!! Це коли всі їх вчити? А документи? Народ вже не такий дурний як був раніше - мовчати не буде. Зараз договора на газ треба переукласти, так нічого страшного, тільки піди візьми довідку про склад сім"ї, пороби усі копії - ціла купа, тільки піти і це все принесли в Вінниці газ, чи в прозорий офіс. І там тебе чекають майже з клачом і ніде тобі черги не має. І тільки просиш, будь ласочка прийміть в мене документи. Видайте мені договір, бо я лох хочу сама вам за газ по 7 грн. з гаком платити!! Шановні наша владо, ви з глузду зовсім, ви бачили ті черги. ви що думаєте, що вся Вінниця ніде не працює, а тільки хоче  бігати договором підписувати на комуналку і вулиці міняти в документах. І паритися жарою в чергах! Ви там нічого не курити? За такі ціни до кожного додому мають приходити перекладати договара додому! Бо ви шановні жируєте за наші податки. А вулиці - то це навіть не обговорюється. А зоні АТО люди залишилися без одягу, їжі і даху над головою, а також там тисячі загиблих ( в т.ч. без вісті). Вам не соромно?! Дати депутатам зарплату 1218 і за корупцією відрубувати руки, хто тоді захоче бути депутатом?
  • 8

    "Вінницьких кактивістів" рано чи пізно чекає розстріл,а закопати їх можна буде в парку,заради символічності...
  • Sergey Savry

    Сколько троллей-философов вылезло из каких-то щелей почесать свои комплексы!))) Вам бы жить в СевКорее где коммунизм и вожди...!
  • Анонім

    Яке блять відношення до Вінничини має УПА та Бендера, останій мені здається взагалі нічого не знав про наш край!

    Володимир Романенко reply Анонім

    Анонім reply Володимир Романенко

    Володя, якщо близько 100 чоловік в нашому регіоні підтримувало УПА це ще не значить, що населення підтримувало їх. З даної статті видно який "сильний" рух УПА був на Вінничині! Це тех саме що зараз якась кількість людей створить клуб любителів серфінгу!

    Володимир Романенко reply Анонім

    Тільки з мого села проти радянської влади боровся не один десяток людей...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up