За газ відтепер можна платити онлайн

За газ відтепер можна платити онлайн
Відтепер вінничани можуть сплачувати за спожитий газ, не виходячи з дому. З 23 листопада 2015 року на сайті 104.ua для споживачів ТОВ «Вінницягаз Збут» з'явилася нова послуга - “особистий кабінет”.

Окрім оплати за послуги, в “особистому кабінеті” клієнти газового господарства також мають можливість подати показання лічильника, переглянути історію розрахунків та дізнатися ціну природного газу.

До того ж, в режимі онлайн можна надіслати запитання, залишити відгук чи записатися на прийом до керівників ПАТ «Вінницягаз», ТОВ «Вінницягаз Збут» та районних управлінь газового господарства.

Щоб зареєструватись необхідно знати тільки № свого особового рахунку та останню суму платежу за газ.

Відео дня

Скористатися послугами он-лайн сервісу, а також дізнатися додаткову інформацію можна на сайті 104.ua .

Також варто зауважити, що наразі особистий кабінет працює в тестовому режимі. Свої зауваження про роботу сервісу можна відправляти на адресу: [email protected] та [email protected].

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Да і сайт у цих РГК навіть не містить інфи про те хто вони такі.

    Oksana Polishchuk reply Анонім

    Ви помиляєтеся. Сайт ПАТ "Вінницягаз" містить повну та вичерпну інформацію про діяльність Товариства з розподілу природного газу у Вінницькій області. Цій інформації повністю присвячена окрема рубрика: http://vn.104.ua/ru/informacija-pro-kompaniju/dijalnist-kompaniji/id/dijalnist-pat-vinnicjagaz-444 .

    Дарья reply Анонім

    То що краще не ризикувати і платити так як платили раніше.

    Oksana Polishchuk reply Дарья

    Дар'я, Ви нічим не ризикуєте! Цей інструмент, навпаки, було створено для зручності наших споживачів і у відповідь на неодноразові звернення клієнтів. Ви зможете не лише сплатити за газ, не виходячи з дому і у зручний для Вас час. За допомогою Особистого кабінету можна також внести фактичні показники лічильника (найкраще робити це 30 числа кожного місяця), прослідкувати історію своїх платежів, дізнатися свій тариф на газ, поставити будь-яке запитання стосовно розрахунків за газ і отримати на нього вичерпну та фахову відповідь. Це ніби Ваш власний онлайн оператор) І для цього не потрібно відпрошуватися з роботи чи стояти в чергах. Сподіваюся, Ви скористаєтеся даною послугою і зможете оцінити її переваги!

    Дарья reply Oksana Polishchuk

    Дякую, що розвіяли сумніви.
  • Анонім

    Це реклама приватної контори "регіональна газова компанія"? Хоч би відмітку про рекламу поставили. Бо за газ у Вінниці вже здавна можна розраховуватись через іншу приватну конторку ЦМСУ http://nashigroshi.org/2014/04/24/u-hrojsmana-viddaly-rozrahunky-komunalky-pryvatnij-firmi-komunalnyka/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up