Збанкрутілі політики виїжджають на уже розкручених брендах

Громадська організація «Голос народу» обурена діями політичної сили, що взяла назву нашої торгової марки.

Ми вже писали про те, що не маємо ніякого відношення до партії «Голос народу». http://www.golos-narodu.com.ua/ua/golovna/uvaga-partiya-golos-narodu-shho-nezakonno-vikoristovuye-nashu-torgovu-marku-maye-separatistski-namiri.html

На жаль, за незрозумілих обставин, київські партійці вирішили дати назву своїй політичній структурі, таку ж, як у нашої громадської організації.

Нас одразу ж це здивувало й пригнітило, адже поки що наша ГО «Голос народу» не планувала зв’язувати своє майбутнє з політичною діяльністю. Нам вкрай не хотілось якихось аналогій та прив’язок до політики.

Нашу громадську організацію об’єднала любов до звичайних пересічних мешканців Вінниці, чиї права ми відстоюємо вже не один рік, а не бажання власного збагачення, чим, зазвичай, керуються політики.

Так, про нас мало хто знає за межами Вінниці, але у нашому місті ми постійно «на слуху» через свою активну громадську позицію.

Після того, як з’явилась партія, до нашого офісу почали надходити дзвінки з різних регіонів України, в тому числі із Вінниччини з різними запитаннями про діяльність партії. Та останньою краплею у нашому терпінні стали дзвінки із звинуваченнями нас, як політичної сили, у проросійській пропаганді. 

Ми звернулись до керівництва партії з вимогою пояснити свої дії, однак були проігнорованими.

Місяць тому ми направили до них претензійного листа, де зазначили, що за Законом України вони не мають права використовувати нашу торгову марку, адже власником її є наша громадська організація і її керівник Віктор Малиновський.

Однак на лист ми знову ж таки не отримали відповіді. На черзі судові позови. Адже якщо не вдається вирішити питання мирних шляхом, доводиться звертатись до судових інстанцій, з метою подальшого врегулювання конфліктної ситуації.

Ми не хочемо пов’язувати своє ім’я з політикою, тим більше, коли політичні ділки керуються незаконними методами ведення своєї діяльності. Ми не хочемо аби нашу громадську організацію заплямувала репутація проросійських агентів, які чомусь вирішили взяти в обіг нашу торгову марку.

Нам, громадським активістам, людям, які 5 років борються з комунальним свавіллям Вінниччини, дуже прикро, що нашим «брендом» прикриваються політичні шахраї з сепаратистськими настроями.

- Ми подаватимемо до суду і я впевнений, що всі судові позови будуть задоволені на нашу користь, - зауважує керівник ГО «Голос народу» Віктор Малиновський. – Мало того, вони будуть змушені відшкодувати нам усі завданні моральні збитки. Таке враження, що збанкрутівші політики виїжджають на уже розкручених  й відомих у свої колах, брендах. Я звертаюсь до представників вінницьких ЗМІ: шановні журналісти, будь ласка, розмежовуйте нашу громадську організацію від політичної партії. У нас різні поняття та різне розуміння справ, - підсумував В.Малиновський.

Нагадаємо, у п’ятницю партія «Голос народу» намагалась провести у Вінниці (Європейська площа) проросійський мітинг. Керівництво партії оплатило роботу молоді, яка мала робити «масовку» у фірмових футболках на цій акції, завезли також з десяток своїх «козачків». Однак, завдяки вчасно попередженим «Правому сектору Вінниччини», самообороні та громадським активістам, акцію партії не вдалось провести. Натомість вони отримали добрячого морального прочухана: їх прогнали з площі під вигуки «Ганьба» та відому пісню «Путін Х##ЛО». Не обійшлось й без зеленки, яка з недавніх пір часто красується на обличчях продажних проросійських політиків.

Згодом, на своєму сайті партія напише: «вінницькі правоохоронні органи допускають побиття активістів мирних зібраньпсевдосамооборонцями та підставним «правим сектором» (http://golos-narodu.org.ua/uk/site/news/126.html).

Будемо надіятись, що «попередження» вінничан спрацює і наступного разу ця політична сила подумає перш ніж пропагувати свою незаконну діяльність.

 

 

Коментарі (1)
  • Саша

    Малина - ты старый аферист, рано или поздно тебя посадят. Вор должен сидеть.
Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up