Як вінничан «Дістало» ТОВ «ЖЕО» (ВІДЕО)

Програма «Дістало» (ICTV) чудово показала на прикладі ТОВ «ЖЕО», що Володимир Гройсман та Вінницька міська рада - організатори комунального мафіозного беззаконня в місті.

«ЖЕО»,  не надаючи ніяких комунальних послуг, «заробили»  (читай: «обманом витягнули з кишень споживачів») за перший рік своєї «роботи» 31 млн. грн., за другий - 36 млн. грн.

Шкода, що журналісти не зазначили, що у Вінниці є ще три таких «прокладки» між надавачами послуг і їх отримувачами: ТОВ «Тараканов», Єдиний розрахунковий центр, АДС. Вони також набивають кишені на вінничанах і знову ж таки, завдяки міській раді.

Та й це ще не все. Біля кожного ЖЕКу закріплені невеликі приватні підприємства (в основному складають з працівників ЖЕКів), через які щомісячно вимиваються шалені корупційні кошти.

Зараз цей "досвід" по повній програмі передається по всій Україні…

 

Коментарі (2)
  • Іван Сірко

    проблема в самих жильцах:  не могут объедениться  и не платить за "услуги" ЖЕО (оплачмвать только то что по счётчикам: газ, вода, свет, тепло)

    Обычно (по своему опыту), уборщик находит 3х жильцов, которые подпишут в наряде-задании практически любое количество уборок, где нормальный старший или жильцы хоть как-то контролируют, там и меньше платят.

    Услуги по техн. обслуживанию, то же "приписываются": где заменили 1м. трубы пишут 2-3м., ведь опять же редко кто их контролирует, жильцы попрячутся в своих "благоустроенных" конурах и до остального дома им дела нет.

    Для ЖЕО и всяких ПКП это просто рай - руби капусту сколько можешь, терпилы всё равно оплатят!
  • Анонім

    «ЖЕО»,  не надаючи ніяких комунальних послуг, «заробили»  (читай: «обманом витягнули з кишень споживачів») за перший рік своєї «роботи» 31 млн. грн., за другий - 36 млн. грн.



    >>>



    А хтось, читай, про...бав за перший рік зі свого гаманця 31 млн. грн. а за другий 36 млн.? Чи може помилка десь в цифрі затаілась?
Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up