Власна справа чи працевлаштування?

“Переплітаються долі, а шлях залишається один, бо серце і душа слідує тільки за думками та вчинками, які виконуєш ти.”  

Нам потрібно реалізовувати свої таланти, чи просто ходити на роботу, щоб заробити чергову суму грошей? Що нам потрібно?
Якщо потрібно просто заробити грошей, то де ми їх будемо заробляти.
Куди їх можна використати, що зможемо зробити корисне для себе та інших?

Які питання ви вже собі задавали?!
Сьогодні багато можливостей, які можна і потрібно використовувати. Багато хто з нас вже спробував себе у різних сферах, зіграв певну роль, але так себе поки що не знайшов.

Спробуйте відчути ваше бажання до різного роду діяльності, уявити себе в ролі майбутнього виконавця, наприклад бізнесмена, політика, лікаря, педагога, програміста, юриста, перелік професій довгий, а вибір тільки за вами.

Знайдіть те, що ви полюбляєте робити з натхненням, великим бажанням до постійного розвитку у тому чим ви хочете займатись. Не важливо скільки часу піде, щоб знайти свою справу, важливо наскільки ви зможете себе реалізувати та допомогти іншим знайти себе!
Бо знайшовши себе у чомусь, ви демонструєте на власному прикладі, як можна знайти себе у цьому житті. Власним прикладом ми надихаємо інших до вдосконалення себе та своєї справи.

Можливо, ви маєте гарні ідеї, або реалізовані проекти, так чому б вам не продовжувати реалізовувати свої ідеї та проекти?!
У вас вже є успішний практичний досвід, вдало об’єднуєте навколо себе творчих людей, любите свою справу, допомагаєте людям. Це все є гарним підґрунтям, щоб справді знайти себе у своєму житті.
Шлях у кожного свій, але на ньому нас оточує багато людей, які теж шукають та знаходять себе.


 


 

Коментарі (0)

                                   ...

Вера – это то что двигает нас к своей цели, несмотря на все ситуации в жизни. Так давайте, начнем уже верить в свои...

                                 ...

         Здравствуйте, сегодня с вами поговорим о бренде. А что такое бренд? Издавна принято свою...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up