Влада в черговий раз витерла ноги об пенсіонерів

Стоячи аплодую провладним імпотентам! Чергова перемога над внутрішнім ворогом, агентами кремля, сущою нечистою силою - українськими пенсіонерами.

Не розумію, яка бабця так образила нашого прем’єр-міністра, але його розлючена боротьба з соціально незахищеними верствами населення вже досягла промислових масштабів.

Звичайно ж, вимоги МВФ. Ми про них не забуваємо! Звичайно ж, «попередники». Звичайно ж, завдання бюджету-2015 - вижити, а ще ж війна. Все, абсолютно все ми розуміємо.

Насправді наша влада не хоче знущатися над бабусями і дідусями, які назло всім дожили до пенсії, але ж підлий закордон цього вимагає. А може МВФ просто хоче стабілізації в українському бюджеті? Варто навести порядок на митниці? В енергетиці? Ліквідувати корупцію?

Але ж ні, про що Ви говорите! «Пацани прийшли рубати бабло», а не займатися державними, корисними для звичайних громадян, справами. Тому немає реформ, немає успіхів на фронті. 

Значно легше зрізати пенсії, а гроші Заходу - подерибанити. Легше підписати ганебне перемир'я і почати укладати в свої кишені пачками гроші, подаровані для «відновлення» Донбасу. А ще, до речі, з  «перемир'ям» комфортніше поставляти цукерки в Росію і курятину в Крим.

Цей черговий зашморг на шиї народу показав хто і кому служить. Чому лідерів фракції вмовляли проголосувати на закритій нараді? Думаю, народ має право знати, хто конкретно вирішує його долю. Такі наради повинні бути публічними: лідери фракцій у прямому ефірі вислуховують аргументи Прем'єр-Міністра, заперечують, приходять до компромісу…

Але ж ні. Все в кращих традиціях Януковича: «нагнули» парламент, хтось отримав результат.

А ми з вами, як завжди – в програші! Об нас все ще витирають ноги.

Коментарі (1)
  • Иван Полюхович

    Як не дивно - я цілком згоден з думкою автора(. Ще більша проблема постає не лише у літніх людей, а у тих професіоналів державної служби з досвідом роботи, які постали перед вибором - чи отримують пенсію (далеко не шикарну) або отримують заробітну плату (ще більш мізерну). Це не пусті слова - серед моїх колег та знайомих - заробітна плата за січень не перевищувала, в перерахунку, 70 доларів.

    Поставивши досвідчених людей перед таким вибором - саме держава може залишитись без професіоналів одночасно на багатьх напрямках своєї діяльності. Так, девіз - молодим у нас дорога - дуже чудовий, але не в кризовому стані економіки та державності. Хтось із політиків по телебаченню сказав: "таке відчуття, що ВР до цього обслуговувала РНБО а зараз повністю на побігеньках у МВФ". Так. добиваються траншів позик - а може годі позичати - перепозичати....

    Всерівно, громадяни не побачать жодної копійки з цих коштів, а хтось придбає новий автомобіль, яхту, віллу, встановить нову лінію на цукерковій фабриці тощо.

    Я вже мовчу про прямий рекет в стилі 90-х на державному рівні - ніяк по іншому не назвеш продовження опалювального сезону.

    Можливо, після децентралізації влади появится можливість знівелювати, хоча-б. на місцевому рівні ці наслідки?

    Чомусь. стає сумно...
Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up