Тель-Авів - місто, яке завмирає, коли в ньому починають бігти

Люди в Ізраїлі дуже бережно відносяться до свого здоров’я і до своєї фізичної форми. Підтримують вони її бігом. Про це розповіла журналістка Таня Авраменко, яка їздила в Ізраїль у 2014 році.

- В Тель-Авіві є набережна і там постійно бігають люди, - каже Таня. – Там дуже зручно це робити. Поряд море. Вони бігають вдень, ввечері і навіть вночі.   Неважливо в який час ти прийдеш на набережну, ти завжди побачиш бігунів.

Тетяна була в Тель-Авіві, коли там проходив марафон. Це щорічне загальноміське святкування, що  підходить як для професійних бігунів на довгі дистанції, так і для новачків. На одне з головних легкоатлетичних змагань та подій Ізраїлю з'їжджаються учасники зі всієї земної кулі.

- Це не просто традиція, це справжнє шоу. Усі дороги перекривають, люди біжать в однакових футболках, усе місто спостерігає за забігом. Це просто неймовірно, - каже дівчина.

За словами Тетяни її переповняли такі емоції, що хотілося долучитися до марафонців, а деякі перехожі так і робили.

- Мене вразило, що там біжить дуже багато людей середнього та літнього віку, - каже Таня Авраменко. – У нас в Україні  на забіги, як правило, приходить молодь. А у них на таких заходах, дуже багато людей, яким за 40.

До марафону і після нього влада міста проводить  багато різних заходів і змагань, щоб його учасники змогли провести більше часу в чудовому місті Тель-Авіві. Тому на офіційній веб-сторінці Тель-Авівського марафону ця спортивна подія представлена як «нон-стоп вечірка», яка пропонує учасникам не тільки довгоочікуваний забіг, але і можливість чудово провести час.

 Долучайся до світової моди на здоровий стиль життя. Приходь 23 травня у центр Вінниці на масовий забіг по Соборній. 

Деталі на сайті run.vn.ua

                         

                                                       

 

Коментарі (0)
Навіщо дівчатам підтягуватись

Ціллю підтягувань є не набір маси тіла, а зміцнення м'язів, що дуже важливо для дівчат. Поліпшується постава і стан всього...

Прогрес в підтягуваннях за чотири тижні – це реально. Щоб підтягуватись більше за один підхід, 20minut радить скористатись...

Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та...

Кохання і біг. Як кияни Максим та Олена закохалися під час пробіжки

Киянка Олена Федорова розповіла, що два роки тому весною на тренуванні бігла крос в парку та зустріла своє кохання. -...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up