Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та де і як будуть розігрувати крутий велосипед?


Неймовірний масовий забіг, фотозони, справжнє спортивне шоу та розіграш призів, серед яких - велосипед. Усе це чекає на вінничан 23 травня. Починаючи з 15.00, ми розворушимо всю Вінницю. Беріть з собою друзів, знайомих та рідних і йдіть цього дня на Соборну. Біжимо не на швидкість. Переможцем буде кожен, хто прийде на наше спортивне свято.

“Вінниця біжить” - саме з таким гаслом ми розпочинаємо спортивну кампанію “Рухаємо Вінницю”. Першим знаковим заходом цієї кампанії стане масовий забіг у центрі нашого міста 23 травня. Мета кампанії - звернути увагу вінничан на їх власне здоров’я, рух та фізичну активність.

Чому ви маєте бігти?  

Тому що це модно! Щороку цей вид спорту набирає все більшої популярності серед звичайних громадян. Наприклад, на напівмарафоні у Києві учасники навіть платили 300-400 гривень, щоб взяти у ньому участь.

Наш забіг розрахований на усіх вінничан

Вам 20, 40, 80? Дистанція підібрана так, що пробігти її зможе кожна людина, незалежно від її фізичних можливостей. Біжимо не на швидкість. Переможцем буде кожен, хто прийде на наше спортивне свято.

Для тих, хто тільки робить свої перші кроки у спорті, чекає спортивне містечко. Воно допоможе вам обрати заняття  для себе та своєї сім’ї. Беріть участь у майстер-класах  і знайдете щось цікаве для себе. Це тільки 10% від того, що вас очікує.  

Взагалі не цікавитесь спортом?

Це не проблема. Завершиться наше спортивне свято - концертом та шоу. Головним його ведучим буде улюбленець вінничан,  актор  "Країна У",  ведучий "ЧистоNews" Вінниця Олександр Теренчук. Тож тонни гумору та гарний настрій на декілька тижнів вперед ми вам обіцяємо. Завершиться шоу світовими рок-хітами від інструментального квартету "Експромт" Вінницької обласної філармонії, солісти: Наталія Савченко, Сергій Роздобудько, композитор і співачка Оксана Славна.

Немає з ким залишити дітей?

Теж не біда! Приводьте їх на  дитячий фестиваль, який розміститься  на  фонтанній площі.  Малечу розважатимуть спортивними забавами та заохочуватимуть до физичних вправ. Адже дітям так важливо рухатись і змалку полюбити спорт.

Деталі на сайті run.vn.ua

                                                          

 
Коментарі (0)
Навіщо дівчатам підтягуватись

Ціллю підтягувань є не набір маси тіла, а зміцнення м'язів, що дуже важливо для дівчат. Поліпшується постава і стан всього...

Прогрес в підтягуваннях за чотири тижні – це реально. Щоб підтягуватись більше за один підхід, 20minut радить скористатись...

Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та де і...

Кохання і біг. Як кияни Максим та Олена закохалися під час пробіжки

Киянка Олена Федорова розповіла, що два роки тому весною на тренуванні бігла крос в парку та зустріла своє кохання. -...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up