Шановні військовослужбовці та ветерани повітрянодесантних, аеромобільних та високомобільних десантних військ!

Повітряно-десантні війська вписали чимало яскравих cторінок в історію наших збройних сил. Їх доблесть і відвага, безмежна відданість Батьківщині навічно овіяні невмирущою славою. І сьогодні воїни-десантники викликають повагу і захоплення, як у ветеранів, так і у молодих людей, які готуються до служби в армії.
Вони там, де найбільш небезпечно, де потрібні висока бойова точність і відмінна фізична підготовка, самопожертва і відвага. «Блакитні берети» завжди на передовому рубежі – будь-то миротворча місія або участь в антитерористичній операції.

Сьогодні, в важкий для України час, десантники знову демонструють всім нам свою мужність і невичерпну сміливість. Вони голіруч готові боротись за честь і цілісність нашої Неньки. Вдень і вночі вони охороняють наш сон, цілодобово вартують нашу безпеку.

Ми горді такими славними захисниками Батьківщини! Хай береже Вас Господь, дорогі воїни. І в святковий для Вас день, деньвисокомобільних десантних військ, ми бажаємо вам ще більшої відваги, мужності, сили, терпіння, незламної волі, міцного здоров’я і водночас любові до рідних, друзів та України. А ще чистого неба та м’якого приземлення! Хай оминають вас ворожі кулі!

Впевнені, з такою «крилатою піхотою», Україна здобуде омріяну перемогу в військовому протистоянні!

Зі святом вас, брати! Слава ВДВ! Слава Україні!

P.S. Шановні бойові побратими! Завтра, 2 серпня, о 9.00 десантники Вінниччини будуть покладати квіти до пам’ятника загиблим воїнам в сквері Козицького. О 10.00 – покладання квітів до пам’ятника загиблим афганцям.

Ми не святкуватимемо! Ми вшановуватимемо пам'ять загиблих бійців висомобільних десантних військ в різні часи військових протистоянь, в тому числі загиблих братів-десантників на сході України.

Чекаємо Вас!

 

Коментарі (5)
  • Торонтуй

    ВДВ это слава Советской Армии. Рагули пытаются примазаться к этой славе без каких-либо на то оснований. Украинская "десантура" покрыла себя несмываемым позором участием в карательной операции против своего народа.
  • 22.04.1870

    Это СОВЕТСКИЙ праздник.Есть ещё 364 или 365 дней в году.В любой из них может быть САЛА украине.
  • Саша

    Виктор, а ты чего не воюешь ??? ДШБ - это элита ВДВ, показал бы молодежи в боевых условиях, это тебе не банки честно на дкньги кидать...
  • Victor Malinovsky

    Слава ВДВ !!!

    Саша reply Victor Malinovsky

    Виктор, а ты чего не воюешь ??? ДШБ - это элита ВДВ, показал бы молодежи в боевых условиях, это тебе не банки честно на дкньги кидать...
Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up