Партія пенсіонерів України веде на місцеві вибори прогресивну молоду команду!

Шановні вінничани! Ми довго думали перш ніж зробити цей крок. Він виважений, свідомий, раціональний.

Партія пенсіонерів України веде на місцеві вибори прогресивну молоду команду!

Нас ви давно знаєте. Ви чули про наші «Марші пустих каструль», ви знаєте, хто допоміг повернути безкоштовний проїзд пільговий категоріям, ви знаєте, хто вже більше 6 років бореться з комунальною мафією, та хто щонеділі, і в заметіль і в спеку, збирає вінничан на Майдані аби здобути нарешті право на гідне життя…

Ми – це люди різного віку з активною життєвою позицією. Серед нас громадські активісти, учасники АТО, волонтери, спортсмени… і звісно ж пенсіонери.

Все чого ми хочемо – справжнє народовладдя! Ми вимагаємо його з 2009 року. Ми хочемо діалогу з чиновниками, які забулись, що вони – найняті нами люди! Але нас ігнорують! Від зустрічі зі своєю громадою тікав Гройсман В.Б., продовжив його практику і в.о. міського голови, а нині кандидат на цю посаду, Моргунов С.А.

Від нас ховаються за турнікетами, нас не хочуть ні бачити, ні чути.

Нам це набридло! Народ, згідно Конституції України, являється єдиним джерелом влади! Отже, час брати на себе свої обов’язки!

Ми об’єднались під крилом Партії пенсіонерів України, тому що вона: незаплямована, не утримується олігархами та має конкретний план дії.

Ми йдемо на вибори, щоб забезпечити якісні зміни в нашому місті та надати простим людям можливість взяти владу в свої руки.

Ми не маємо права змарнувати цей шанс. Ми йдемо на вибори лише за перемогою! Йдемо брати на себе відповідальність і діяти. У Конституційний спосіб боротися за кращу долю для своїх дітей та онуків.

Чим для нас є ці вибори? Для нас це останній шанс реалізувати п’яту статтю Конституції, де зазначено, що: «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ».

Ми і є народ, який не може більше сидіти склавши руки і спостерігати за тим, як містечкові клани у владі дограбовують Вінницю, не дивлячись на протести громадськості.

Ми – прогресивна молода команда, яка відчуває у собі сили протидіяти застарілій, корумпованій системі та має розуміння і навички для того, щоб ефективно з нею боротися.

Ми об’єдналися, бо вважаємо, що лише солідарність усіх людей з чистою совістю може змінити наше місто на краще.

Ми щиро віримо, що наша стратегія, наша ідеологія, наші пріоритети обрані правильно і дозволять нам перемогти.
Патрія пенсіонерів України починає свій шлях з місцевих виборів, бо ми впевнені, що навівши лад в окремо взятому місті, районі, чи навіть дворі ми зможемо змінити всю країну.
Ми впевнені у нашій спільній перемозі!

Адже наша команда за останні півтора роки не раз довела, що може взяти на себе відповідальність і ініціювати ті процеси, які не змогла організувати міські чиновники на чолі з мером. Наша команда не словом, а справою довела, що вони здатні міняти країну і наше місто до кращого!

Ми зробимо все можливе аби всі до одного корупціонери міста сиділи на лаві підсудних, а реальна влада перейшла територіальним громадам Вінниці як первинним суб'єктам самоврядування.

До ПЕРЕМОГИ!

Коментарі (0)
Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up