Люди будуть вмирати на роботі не досягнувши пенсійного віку, таким чином буде вирішений дефіцит Пенсійного фонду

Подивився виступ Міністра соціальної політики Андрія Реви. Дефіцит Пенсійного фонду виріс з 80 міліардів до 145 міліардів, Основне питання : хто має фінансувати та за рахунок кого наповнювати пенсійний фонд?

 Від міністра я почув два варіанти: 1. Підвищення пенсійного віку 65-70 років. 2. Збільшення податків у вигляді сплати єдиного соціального внеску (300-600 грн.). Тільки тепер мають його платити всі, тобто знову ж таки той же працюючий. Невже немає інших рішень? Невже це реформи?

У Англії наприклад 90% с/г земель у Пенсійному фонді  і кошти надходять за рахунок плати за оренду.

У тій же Англії 75% населення - це середній клас. В Україні середній клас складає всього 8 %. І ось ці 8% мають заплатити за газ, субсидії і наповнити Пенсійний фонд. Через рік залишеться 1% середнього класу, а 7% поповнять чергу за субсидіями.

Шановні, в країні знищуються працюючі. Невже в Україні мають залишитися раби на субсидійному повідку?

Пропозиція від Незалежної Профспілки "Голос-народу":

1. Перекрийте контрабанду на кордоні і отримаєте ще два річних бюджета України.

2. Проведіть перепис населення України, що зменшится кількість "мертвих душ"і тим самим зменшить витрати на пенсії та субсидії.

3. Змініть субсидії на цільову адресну допомогу, що зменшить виплати.

4. Візьміть міжнародний досвід наповнення Пенсійного фонду.

5. Відірвіть всіх "п'явок" від "Енергоатома" "Укргазвидобутоку" та ліквідуйте "Нафтогаз".

6. Прийміть Закон про "Єдиний енергетичний баланс",що дасть змогу не підвищувати тарифи.

7. В кінці кінців перестаньте красти з бюджетів всіх рівнів, і грошей вистачить на пенсії та на підняття мінімальної пенсії до рекомендованого ООН стандарту 150$ на місяць для однієї людини.

Таким чином зробити процвітаючу Україну.

Віктор Малиновський

Коментарі (2)
  • Tyty Rafra

    зачем столько мучений? достаточно сократить верховную раду с 450 до 200 хотя бы и урезать зарплату вдвое.и будет вам полный бюджет денег и всем пенсионерам хватит.

Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники зеленого туризму проти кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up