Мами обпечених хлопчиків дякують усім за допомогу

Мами обпечених хлопчиків дякують усім за допомогу
Мама Ростика називає лікарів богами та дякує всім людям, які прийняли участь у врятуванні її сина. Мама Іллі зі сльозами вдячності на очах розповідає, як вінничани приносили по 10 гривень у лікарню.

Два шестикласника Ростик та Ілля залізли на вагон. В той саме час Ростик зачепив провід, який висів над ним. Провід обірвався та хлопці отримали удар струмом  27 тисяч вольт. Ростик почав весь горіти, Ілля тушив друга голими руками.

Хлопчиків в тяжкому стані привезли до опікового відділення. Ростик був на межі життя та смерті. Ілля трохи легший, але теж дуже важкий. Родина не зверталась за допомогою. Матерям, які виховують синів самі, було просто не до цього. Вони не відходили від Ростика та Іллі ні на хвилинку. Допомога сама знайшла їх. Адже мама Ростика допомагала вінницьким волонтерам. Вона пекла пиріжки для бійців АТО.

Про біду дізналася вся Вінниця, а згодом і вся Україна.

Відео дня

-   Я так вдячна всім. Немає слів, щоб розказати про мою вдячність. Я навіть і мріяти не могла про таку допомогу. Допомога приходила звідусіль. Люди переказували по декілька тисяч гривень та приносили по декілька десятків гривень. Як тільки вийшла стаття про нашу біду, до мене одразу подзвонили з міської ради та оплатили оренду квартири, - розповідає “20 хвилинам” мама чотирьох дітей Оксана Замолитва.

Жінка розривається між сином Іллею та ще двома меншими дітьми, які залишились зі старшою донькою.

-   Ці лікарі, як боги, - говорить мама Ростика, який отримав 55 відсотків опіків.

Ростик переніс вже декілька операцій. Та ще багато операцій попереду. «Я цілую всім людям руки та молюся за кожного, хто нам допоміг. Одні грошима, інші ліками, треті чимось іншим. Багато хто дзвонив та підтримував словами. Я побачила, який все ж таки в Україні дружний народ. З таким народом нам нічого не страшно. Ніякий ворог нас не переможе».

Ростик та Ілля ще й досі знаходяться у лікарні. Не відомо, скільки ще триватиме лікування. Є багато ускладнень після операцій але й багато добрих  показників. Хлопчики потихенько одужують та передають всім вітання та дяку.

Нагадуємо, рахунок матері Іллі, Оксани Замолитви - картка Приватбанку 5168757227528348.

Рахунок матері Ростика, Людмили Алексюк - картка Укрсиббанку 5169304804147728

Фото взяте зі сторінки Романа Ковальського на ФБ.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Бажаю хлопцям швидкого одужання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up