Біометричний паспорт - це "печатка антихриста" ?

Біометричний паспорт - це "печатка антихриста" ?
Біометричні паспорти - що це, «печатка антихриста» чи просто нові технології. Журналіст RIA спілкувався з вінницькими священнослужителями та цікавився їхньою думкою

З самого початку розмов про біометричні паспорти, окремі представники церкви нарекли їх "печаткою антихриста". Згідно з пророцтвом, коли антихрист прийде на землю, то всі люди отримають від нього печатку, яка буде на руці та лобі. І ось коли пішли розмови про вшивання чіпа, майже всі конфесії висловились негативно. Чіп все-таки вшивають, проте, поки не в тіло, а в паспорт.

«Роздувають істеричну паніку»

Відео дня

Секретар Вінницької єпархії Української православної церкви Московського патріархату, протодиякон Владислав Демченко каже, що думку церкви у цьому питанні наразі слухати не потрібно, щоб не створювати зайвої паніки.

- Якщо будуть у введенні біометричних паспортів чи у інших майбутніх кроках держави помічені ознаки «останніх часів», думаю, церква сама висловить свою думку через авторитетних священнослужителів та ієрархів. А для того, щоб зараз уникнути будь-якої, в тому числі й релігійної, паніки і страхів перед біометричними паспортами, компетентним органам держави, на мою думку, просто слід чітко і зрозумілою мовою пояснити людям, що це за технологія і чому саме вона, і саме зараз нам потрібна. Не чекаючи цього, кожна віруюча людина, яку засмучує те чи інше нововведення у сучасному житті, може порадитися про ставлення до нього зі своїм духівником.

Його колега з Київського патріархату, протоієрей Ігор Сіранчук розповідає, що це просто посилення контролю держави за людиною.

- Біометричний паспорт не прив’язаний до людини. Так, туди вкладаються відбитки пальців, але ж ми і кров свою лікарям на аналіз здаємо, і що тепер? Так і не змушують людей отримувати ці паспорти у обов’язковому порядку. Можливо в цьому є якісь натяки на ту саму "печатку", але однозначно біометричний паспорт, як такий, загрози не представляє.

Представник християн-бабтистів представлятися не захотів, проте журналісту  відповів, що християни мають відмовлятися від цього паспорта. На його думку, загрозу для віруючої людини він все ж таки несе.

Не можна довіряти

Редактор сайту "Християнський оглядач" Андрій Толстой каже, що сам по собі документ загрози не несе, важливе ставлення до нього.

- Багатьох, і не тільки віруючих, лякають наслідки посилення контролю за людиною. Згідно з біблійними пророцтвами, перед другим приходом Ісуса Христа на землю повний контроль над людством встановить підступна особа, яку християни називають антихристом. Зрозуміло, що для встановлення своєї влади та придушення непокірних, йому знадобиться тотальна система контролю. Коли система видає тобі лише документ, якщо ти погоджуєшся на компроміс у питанні віри чи моралі, то це і буде твоєю печаткою антихриста. Сам по собі документ, як ніж, нейтральний, можна хліба відрізати, а можна людину убити. Те саме стосується технологій, що дозволяють містити всю інформацію про людину - у чиї руки вона попаде? Я не впевнений, що політичним і економічним верхівкам можна довіряти таке знаряддя абсолютного контролю над людством. Але попри всі протести проти технологій пророцтва здійсняться, тому важливо вчитися бути вірними Богу сьогодні у малому, щоб якщо доживемо до часів антихриста, розпізнати обман лукавого та залишитися вірними Богу у великому.

Нові закордонні паспорти можуть бути і без чіпа

- В закордонний паспорт нового зразка біометричний чіп можуть і не вставляти. Українці можуть відмовитися від сканування відбитків пальців рук, - розповів на власній прес-конференції Борис Наливайко, начальник управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Ольга

    Коли ви підете фотографуватись на біометричний паспорт, то побачите, що від фотоапарата йдуть два проводи, один провід відповідає за фотографію, а другий за лазер. А коли вас будуть фотографувати на біометричний паспорт, то в фотоапараті є лазер, який Вам на лобі зробить лазерний штрихкод, оце і є печать антихриста, з якою людина попаде в пекло.
  • Катерина

    Якщо не можна брати біометрію, то чому ж, ви користуєтесь сучасними телефонами, а відповідно інтернетом, адже тут за вами теж стежать через ваші gmail адреси. Мабуть ви і банківські картки маєте????
  • Маринка Ярова

    Паспорт нельзя брать !!!!  И все!!!  На эту тему уже много было предсказаний от старцев, и много в книгах пишется , что смысл не отпечатки или пластик... Суть в том что присваивается номер человеку а не  его имя даное  Господом,  а для дьявола мы только количество , вот и идём  в ад по номеру ( идентификационный номер,  номер в биометрическом пассрорте...)  на эту  тему очень много информации... Просто вникайте ... Это очень важно...   Кругом уже знают что грядут последние времена... И нужно смотреть и знать что тебе присваивают... Кому это интересно есть очень обьяснительная книга " Если народ не кается то гибнет и исчезает с лица земли ..." Блаженная Матрона  Московская

    Видение рабы Божьей N

    После прочтения никаких вопросов уже нету...  

    Да хранит Вас всех Бог.
  • Мельник Сергей

    НЕБРАТИ !!!! Народ,хто має якісь сумніви,спочатку розбиріться,почитайте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up