«Ягуар» з Калинівки вийшов в лідери футбольного «Кубка Героїв АТО»

«Ягуар» з Калинівки вийшов в лідери футбольного «Кубка Героїв АТО»
  • В неділю, 11 вересня, у Вінниці стартував регулярний чемпіонат з футболу серед команд «Ліги Учасників АТО».
  • Змагаються за «Кубок Героїв АТО» осіннього сезону-2016».  
  • В нашій групі «Центр» представлені збірні учасників АТО з трьох регіонів – Вінницької, Кіровоградської та Полтавської областей.

Вінницька обласна федерація футболу взяла на себе оплату оренди стадіону, медичний супровід, залучила бригади арбітрів, а також запросила для охорони громадського порядку наряди поліції. Для тренувань та гідних виступів на турнірі одній з команд-учасниць, з частини ВПС України у Гайсині, було надано 10 футбольних м’ячів та комплект форми. Подбали й про глядачів – їх безкоштовно пригощали «солдатською» кашею і чаєм.

На урочисте відкриття, яке супроводжував військовий оркестр, завітали президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, віце-президент цієї організації Олександр Петрачков, голова Всеукраїнської профспілки «Футбол України» і Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатауллін, голова Вінницького міського спорткомітету Сергій Краєвський. Очільник Вінницького спорту не тільки привітав футболістів, але й вручив цінні подарунки кільком заслуженим учасникам турніру. 

– Федерація футболу України разом з Генштабом Міноборони були ініціаторами проведення цього турніру. Відкриття змагань у групі «Центр» було довірено Вінниці, адже ми можемо провести ігри на високому рівні, на сучасному полі СК «Нива», – сказав Ігор Гатауллін. 

Відео дня

Змагання почалися після урочистого підняття державного прапору і хвилини мовчання на честь загиблих бійців. На старт вийшли «Ягуар» (Калинівка), 3-й полк спецназу (Кропивницький), «Кремінь-АТО» (Кременчук, Полтавська область), «Дика качка» (штаб Повітряних Сил України, Вінниця)  і команда зв’язківців з Гайсину.      

Матчі відбувалися на стадіоні спорткомплексу «Нива» з сучасним штучним покриттям. «Кремінь-АТО» (Кременчук, Полтавська область) переміг гайсинчан – 3:0. З аналогічним рахунком  «ягуарівці» здолали спецназівців з Кропивницького.

Раніше на стадіоні в Ірпені відбулися перші матчі на «Кубок Героїв АТО» осіннього сезону-2016 серед учасників з міста Києва та Київської області.

– Далі змагання проходитимуть за коловою системою в два кола. Перші дві команди з кожної групи отримають путівки до фінальної частини змагання. Міноборони забезпечує всіх учасників безкоштовним проживанням у військових частинах, а обласні федерації футболу дбають про поля і суддівство, – розповів голова контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу учасників АТО  Олександр Шкляр.

Змагання триватимуть по 20 листопада і проходитимуть у шістьох регіональних Лігах («Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр», «Київ»). З 20 листопада переможці регіональних Ліг позмагаються за Кубок Героїв АТО на полях НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі, а 4 грудня у столичному Будинку Офіцерів відбудеться урочиста церемонія нагородження,

Організатором та засновником «Ліги учасників АТО» є громадська спілка «Всеукраїнське Об'єднання учасників АТО «Українці-разом!» за підтримки Федерації футболу України. Таким чином ФФУ реалізує соціальні ініціативи, спрямовані на психологічну реабілітацію військовослужбовців, які боронили цілісність України в зоні бойових дій на Сході нашої держави.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій Полюхович

    Взагалі-то Кремінь виграв 4:0, а Ягуар вийшов у лідери змагань? Що це за блеф?
  • Daily

    якщо це команда  Гени Куцого то мої вітання Ягуару одна з найкращих команд Калинівського району
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up