Всеукраїнський Велопробіг «Захід - Схід» сьогодні заїде у Вінницю

Всеукраїнський Велопробіг «Захід - Схід» сьогодні заїде у Вінницю
Велопробіг Захід – Схід стартував 16 липня в Чопі. Позаду в учасників, серед яких бійці АТО та люди з інвалідністю, вже вся західна Україна. Вчора велосипедисти були в Летичеві. Сьогодні, 31 липня велосипедисти проїдуть близько 50 кілометрів по вінницьким дорогам.

Учасники велопробігу багато фотографують та зустрічаються з різними людьми. Нещодавно познайомились з солдатом медзагону 128 бригади Вадимом Свириденком. Він отримав тяжке поранення під Дебальцево, був у полоні в терористів. Зараз в чоловіка немає обох рук та ніг. Але в нього дуже сильний дух.

- У Вадима вже є протези і він, завдяки активному спортивному минулому, швидко вчиться ходити і має намір в найближчому майбутньому навіть бігати і їздити на велосипеді. Він навіть жартома пошкодував, що поки не може приєднатися до нашого велопробігу, - пишуть на офіційній сторінці велопробігу «Захід – Схід».

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Кожен бажаючий має можливість приєднатися до всеукраїнського велопробігу. А для людей з інвалідністю організатори мають навіть спеціальні трьох- і чотириколісні велосипеди.

За словами організатора велопробігу, ветерана АТО Костянтина Самчука, головною метою проекту є показати єдність та одностайність від Заходу й до Сходу України, залучати до взаємодії ветеранів АТО та на власному прикладі продемонструвати, що кожен може допомогти у біді пораненому чи сім’ї загиблого учасника АТО. Упродовж маршруту організовуються зустрічі із патріотичною молоддю, учасниками АТО, активістами, громадськими діячами.

На Вінниччині велопробіг стартує о 8 годині ранку на кордоні Вінницької та Хмельницької областей. В 10 годині велосипедисти заїдуть в Літин, а в 15 годині зустрінуться у Вінниці біля Епіцентру.

О 16 годині відбудеться урочистий захід на Майдані Небесної сотні, після чого учасники відправляться на завод ТМ “Фруктона”.

Підтримати сім’ї учасників АТО можна перерахуваши гроші на карту ПриватБанку 4149 6258 0110 9016 (Самчук Костянтин Володимирович)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up