Вінницькі хокеїсти на траві «на щиті» повернулися з Праги

Вінницькі хокеїсти на траві «на щиті» повернулися з Праги
В Празі (Чехія) з 19 липня по 26 липня відбувся чемпіонат Європи-2015 (ІІ дивізіон) з хокею на траві серед чоловіків. Збірна України зіграла в груповому турнірі невдало і вже не боролася за медалі. В підсумку – 6-е місце.

Тренери збірної України Павло Мазур та Микола Кас’янчук сформували команду в основному з діючих і колишніх гравців вінницьких команд ХК «Олімпії – Колоса – Секвої - ШВСМ» та ХК «ШВСМ – Олімпія». За словами Павла Мазура, збірна складалася з 10 гравців вінницьких команд і 8 легіонерів, що грають наразі у клубах Білорусі.

В підгрупі разом з Україною грали також збірні Хорватії, Польщі, Шотландії. У другій підгрупі – збірні Австрії, Чехії, Азербайджану та Швейцарії. Перший матч наша команда виграла в Хорватії – 10:5. Українці задали шаленого темпу гри, і хорвати були неспроможні впоратися зі швидкістю наших хокеїстів.

В другій грі проти Польщі вже не було такого підйому і наші програли – 0:3. Можливо, через тропічну спеку у 36 градусів. 

Відео дня

На третій день Україна програла шотландцям – 3:6. Лише в першому таймі точилася рівна боротьба – до перерви було 2:2. Проте далі наші гравці через шалену спеку знов не втримали відповідний темп гри. Таким чином, наша збірна у групі посіла останнє, 4-е місце.

В четвертий ігровий день 24 липня Україна зустрілася з Азербайджаном і, на жаль, знов поступилася – 2:5.

У п’ятий ігровий день вдалося, нарешті, виграти у команди Швейцарії – 4:3. Матч проходив дуже драматично. Швейцарці в останні хвилини зустрічі, програючи 2:3, зняли воротаря і поставили ще одного польового гравця. Проте забили гол наші – 4:2. Але на останніх секундах швейцарці провели  м’яч у відповідь. Отже, 4:3. Ця перемога дозволила нашій команді зайняти 6-е місце і лишитися на  наступний чемпіонат у ІІ дивізіоні. Чемпіоном Європи стала Польща, яка у фінальному матчі перемогла Австрію з рахунком 3:1. Бронзові медалі – у Шотландії.

18-25 липня також у Празі паралельно відбувся чемпіонат Європи з хокею на траві серед жінок. Збірна жіноча команда України теж посіла 6-е місце.

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up