Вінниця пробігла: вінничани поділились враженнями

Вінниця пробігла: вінничани поділились враженнями
Найяскравіший масовий забіг «Рухаємо Вінницю» відбувся сьогодні, 23 травня. Вінничани подолали дистанцію у 800 метрів від Майдану Незалежності до Центрального парку. Про враження від забігу розповіли журналістові «20 хвилин».

На фініші учасників зустрічали з плакатами та барабанами. Кожному, хто пробіг, вручали пакет фінішера та іменний сертифікат. Вінничани після забігу  першим ділом фотографувались з друзями та знайомими. Далі йшли пити воду, їсти морозиво та гуляти спортивним містечком, на яке перетворився Центральний парк. 

Previous Next

Антон Трофілєєв, (15).

Відео дня

- Сподобалось, що було багато людей. Все гарно організовано, багато української символіки. Навчаюсь в секції греко-римської боротьби в школі «Колос». Бігаю по лісі, іноді на стадіоні, було б краще якби частіше такі забіги проводились.

Анатолій Орехов,  (79).

–Я бачив,  з яким захватом діти та дорослі бігли.   Вони стільки за день набрали енергії, що їм вистачить на цілий тиждень. Такі марафони потрібні кожного тижня – в суботу і неділю.  Я чемпіон Європи з легкої атлетики в категорії «75 і старше». Зараз я щороку виступаю, бігаю пів марафон, 21 кілометр. В Італії в 2011 році став чемпіоном Європи, потім повторив в Німеччині в 2012 році, в 2013-му – в Іспанії на чемпіонаті світу двічі був п’ятим. Якщо доживу до 80, на Чемпіонат світу у Францію поїду у віці 80 років. Виступатиму серед ветеранів 80-84.

Віктор (31), Тетяна (19), Олег (14)

- Бігти було жарко, але не важко. Навіть таким людям як ми, без конкретної фізичної підготовки. Якби була більша дистанція, навряд би так багато бігло людей.  Дізнались про забіг з реклами. Зацікавились, бо це цікаво, весело та правильно. Коли бігли, відчували супер атмосферу навколо.

Віталій (39), Інна (37), Діана (10)

- Донька ходить на атлетику в спортивну школу номер один. Їй було мало дистанції, нам же вистачило. Найбільше сподобалось бігти. Дуже класна здорова атмосфера. Хороша пропаганда в наш час. Коли  побачили оголошення про забіг в інтернеті, одразу зацікавились і спланували свій день так, щоб прийти і пробігти.

Олена (32) і Олександр (30) Колос

- Забіг має бути трошечки довше, нам виявилось 800 метрів  малувато. Хотілось би десь з парку і аж до Вишеньки бігти. Бо ми добіжимо це точно. А інші хай ідуть пішки або тренуються. Любимо біг, ми самі спортсмени.  Враження класні, давно хотіли себе спробувати в такому заході, бо бачили, що в інших містах проводять. Нарешті до Вінниці добрались.

Людмила Нецькіна (30), Андрій Щербацький (25)

- Дистанція не дуже велика, але в даний момент було тяжко під гірку і пекло сонце. Чудовий забіг, найбільше сподобалось, що було багато людей. Всі вони обрали здоровий спосіб життя. Відчувалось міцне біополе, що ти частинка чогось великого.  Займаємось спортом – настольний теніс, регбі. Класно було те, що емоції в людей такі радісні,  усмішки на вустах.

Вікторія (24), Аня (16), Ольга (40)

- Хотілось би побільше таких заходів. Бо згуртовують людей, заставляють полишити комп’ютери, ноутбуки, телевізори,  і прийти так гарно провести час. Найголовніше, зібрати діточок, пояснити, для чого це потрібно і щоб вони отримали велике задоволення.

Олена (23), Марина (23)

- Не очікували таку кількість людей, також думали, що більшість буде йти пішки, але люди дійсно бігли. Не втомились від забігу ,побільше таких заходів. Спортом регулярно зараз не займаємось, але таку дистанцію осилити було неважко. Головне, що ми взяли участь, підняли собі настрій, буде що розповісти рідним і знайомим.  

Марина Сорока (48)

- Бігла з шестирічним сином, дуже класно, дуже сподобалось, бо все на підйомі. Коли на фініші зустрічали барабанщики – було непередавано. Також було неочікувано, що прийшло так багато людей.  Незвично спекотно, бо коли біжиш вранці, то прохолодніше.  Завдяки бігу забула про проблеми в спині, почуваю себе бадьоро цілий день. До вечора і прекрасний сон.

Ірина (43), Нікіта (11), Ніка (9)

- Найбільше сподобалось – колективний дух. Якось і ноги не болять,  і радісно на душі стає. Колись в дитинстві були демонстрації, коли люди збирались разом, хоч бачили один одного. Сьогодні люди зібрались , побачили один одного, що в нас є вінничани класні, спортивні.  Бо ми перестали спілкуватись наживо. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vitaly Melnik

    А яка користь?
  • Anonymous

    супер мероприятие, большое спасибо организаторам)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up