В «Нокауті» вперше пройшов турнір з футзалу

В «Нокауті» вперше пройшов турнір з футзалу
Тепер у вінницькому спортклубі «Нокаут» змагаються не лише боксери та представники інших видів єдиноборств. 27 cічня там пройшов відкритий турнір з футзалу.

Його організували тренери з футболу Павло Касанов-молодший і Олег Шаповалов. Посприяв і спорткомомітет Вінницької міської ради, який виділив грамоти. А ось орендою залу і призами для учасників опікувався батьківський комітет. 

Були представлені місцеві ДЮСШ: «Темп», «Прем’єр-Нива», «Ніка», ім. Блохіна-Бєланова. Вінницьким футзалістам протистояли гості з Житомира. Загалом змагалися вісім команд, складених з гравців 2007 р.н. і молодших. Тобто цим футболістам було по сім років, а деяким навіть і шість!

Учасники були розподілені на дві підгрупи. Після групових баталій пройшли півфінали, матч з третє місце і фінал. Гру за «бронзу» виграла ДЮСШ «Темп», яка переграла «Прем’єр-Ниву»-2 з рахунком 3:0. А в фіналі "Прем'єр-Нива"-1 виграла по пенальті з рахунком 2:1 (після нульової нічиєї в основний час) у ОДЮСШ ім. Блохіна-Бєланова.  

Відео дня

Нагородами відзначили не лише команди-призери, але й кращих гравців турніру в різних амплуа.    

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Доброго вечора, шановний журналіст газети 20хв. Євгеній. Це Батьківський комітет команди " Нива -Прем'єр" 2007р. Хотіли б висловити вам наше негативне ставлення до вашої публікації за змагання 27 січня 2015р. в спортклубі "Нокаут". За вашу неправдиву інформацію, за те що ви образили наших дітей які в чесному поєдинку з рахунком по пенальті 2:1   виборили 1 місце , отримали кубок, медалі та грамоти. Вимагаємо спростувати вашу неправдиву інформацію, якщо наше прохання не буде почуте і  виконане то ми усі з призами прийдемо до вашої редакції.

    З повагою Батьківський комітет команди   "Нива -Прем'єр" 2007р.

    ХОЧЕМО ВИБАЧЕНЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Анонім

    брехня
  • Анонім

    Добрий вечір, я була присутня на футболі вболівальницею, грав та змагався мій син у команді " Нива -Прем'єр". Дуже сумно, що Ви пишете БРЕХНЮ!!!! Перше місце зайняла команда  " Нива -Прем'єр" з рахунком по пенальті 2:1. НАВІЩО ПИСАТИ БРЕХНЮ!!!! ОДЮСШ ім. Блохіна-Бєланова зайнили друге місце за що і получили медалі та грамоти !! Вимагаю ВИБАЧЕННЯ!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up