У "Вовків" срібло Чемпіонату України. Хлопці беруть курс на популяризацію свого виду спорту!

У "Вовків" срібло Чемпіонату України. Хлопці беруть курс на популяризацію свого виду спорту!
"Вінницькі вовки" поступилися "Ужгородським лісорубам" у фіналі першої ліги чемпіонату України з американського футболу. Але наші спортсмени не вішають носа і збираються популяризувати та розвивати цей вид спорту в нашому місті. Якщо хлопці знайдуть гравців восени цього року, то вже у наступному сезоні вони виступатимуть у Вищій лізі!

Майже вщент заповнені трибуни, виступ рок-гурту, дівчата чірлідерки та надзвичайно захоплююча гра! Таке видовище влаштували для вінничан наші "Вовки" у неділю, 11 серпня. Хоча хлопці і поступилися "Ужгородським Лісорубам", посівши другу сходинку чемпіонату, але своєму місту вони довели, хто чемпіон! 
- Гра була дуже важка як в моральному так і в фізичному плані, - каже граючий тренер "Вінницьких вовків" Євген Хомин. - Морально, бо це була гра за золото, а до такого рівня "Вовки" ніколи не доходили за всю свою історію. А в фізичному, бо спека в 30 градусів на штучному полі - це справжнє пекло. Першу половину ми зіграли на рівних з ужгородцями, обмінявшись двома тачдаунами. На перерву пішли з рахунком 14:14. Тобто, можна сказати, рахунок був нульовим на початку другої половини. Друга половина була взагалі дуже важка, наші суперники більш згуртувалися, а ми виснажилися, оскільки  в першій половині грали на грані можливостей. Їх досвідчений квотербек (він неофіційно вважається найкращим квотербеком України, Словаччини і Угорщини) та ще декілька гравців, які регулярно грають за кордоном, зробили всю гру і вирвали перемогу. Рахунок в кінці був 44:20 на користь гостей. Гарно відпрацювали судді, бачили всі порушення, фіксували їх. На щастя їх було дуже мало, так як "Вовки" і "Лісоруби", завжди відзначалися чистою грою, без фолів і грубощів.

- Дуже порадували трибуни. Нам вдалося зібрати близько 1500 глядачів, - каже Євген Хомин. - Це реально рекорд! А організація всього заходу просто була на висоті, і не останню роль в цьому зіграв наш спонсор Win Interactive. Це наша вінницька ІТ компанія. Вона оплатили нам і стадіон, і рекламу, і багато чого ще. 

Відео дня
>

- Нас запросили у Вищу лігу, - каже Євген. - Але це не обов'язкова фішка, як в звичайному футболі. Тут якщо є можливість, то будь-ласка, нема - то краще грати в першій лізі. Все будемо вирішувати вже зимою, з огляду на те, скільки і яких нових гравців наберемо восени. Тож ми будемо проводити набір. Найголовніша перспектива - це розвиток і популяризація футболу. Буде він у нас популярний - будуть гравці, а як будуть гравці - будемо грати в вишці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up