Серебряный чемпионат охоты на лис винницкой команды

Серебряный чемпионат охоты на лис винницкой команды

Яркое солнце приветствовало наших спортсменов на Чемпионате Украины в Токарях, Сумской области по радиопеленгации ("охоте на лис").  

Плюс 35 и сложные районы для бега национального заповедника заставили учасников проявить всю свою физическою подготовку и выносливость. Гарячая борьба за места в сборной Украины только поднимала градус страстей на дистанции. Каждая ошибка могла стать финальной.
 
И в этой, упорной борьбе, команда Винницкой области зайняла второе место в общекомандном зачете. Первое место завоевала команда г.Киев,  третье место - команда Сумской области.
 
В личном зачете чемпионами стали:  Марчук Александр (группа 20-39 лет) и Паламарчук Артем (юниоры д18-19 лет).  Призерами стали : Киченко Вячеслав и Зеленюк Эдуард (мужчины 40-49 лет), Чумаков Геннадий (мужчины 50-59 лет). В командном зачете: по группе М-20 Зеленский Сергей, Вичин Сергей, Марчук Александр завоевали 3 серебряных медали; по группе М-40 Киченко Вячеслав, Човган Александр, Зеленюк Эдуард завоевали 1 золотую и 2 серебряных медали; по группе М-19 Паламарчук Артём, Гевчук Богдан, Войцеховский Богдан завоевали 3 бронзовых медали. 
 
Previous Next
чемпион Украины и европы Марчук Александр
и стар, и млад - спорт для всех возрастов (сборная Винницы)
наш играющий тренер Сергей Зеленский
бежать, слушать приемник, читать карту
Previous Next Previous Next
В общем спортсмены Винницкой области завоевали 22 медали (12 личных и 9 командных).
 
Напомним, RIA поддерживает этот прекрасный спорт, который развивает не только силу и выносливость, но и ум со смекалкой. Приходите и приводите своих детей 11-14 лет на занятия к нашему тренеру, мастеру спорта международного класса Зеленскому Сергею. Телефон тренера: (093) 593-43-80.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Я  в школьные годы брал 1место в области на 3.5 МГц))))



    Эх были времена)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up