"Пробіг з вірою в серці" у Вінниці. Бігли тисячі людей. Було весело і був фальшстарт

"Пробіг з вірою в серці" у Вінниці. Бігли тисячі людей. Було весело і був фальшстарт
З площі біля Міськвиконому і до фонтанної площі у парку Горького бігли тисячі вінничан. Переможців не визначали, зате кожен з учасників кинув кілька гривень у скриньку зборів для благодійності. Загалом, з приблизними оцінками вийшло більше 130 тисяч.

За оцінкою журналіста "20хвилин", який також біг разом з усіма, у заході взяло участь приблизно тисяч з п’ять людей. Рестрація почалася біля Міськвиконому о 13.00. Кожному учаснику давали три наклейки - одна з його порядковим номером, друга з написом "Я зробив свій внесок", а третю наклейку можна було по закінченню забігу обміняти на йогурт від спонсора - компанії "Данон", яка і виступила ініціатором пробігу.

Previous Next

В скриньку для зборів на благодійність кожен учасник кидав скільки може. Ці гроші, як обіцяють, підуть на закупівлю апаратури для відділення інтенсивної терапії та виходжування недоношених та хворих новонароджених міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини».

Відео дня

Метою забігу було пробігти коротку дистанцію - від Міськвиконкому до фонтану у парку. Маршрут пролягав через Соборну, рух транспорту тимчасово перекрили.

Previous Next

Не обійшлося без курйозу. Велика частина учасників стартувавши і добігши до арки при вході в парк, дізналося, що насправді старту ще не було. Але не встигли вони дійти до початку дистанції, як побігли усі інші, що залишилися на старті.

Журналіст "20хвилин" каже, що люди були веселі, кричали "Слава Україні" та "Путін х...".

Незважаючи на те, що маршрут був чітко визначений, кожен біг як хотів, головне, щоб з точки А у точку В.

В кінці забігу кожен бажаючий отримав обіцяний йогурт. На сцені організатори заходу передали представникові "Центру матері та дитини" символічний сертифікат на 132 024 гривень. Саме таку суму було зібрано. За ці гроші незабором придбають медичне обладнання. Продовжилось дійство виступами вінницьких спортсменів. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • bohdan

    плохая организация.....эти фальш старты очереди и т.д надеюсь в следующий раз всё учтут а так атмосфера была на уровне
  • 22.04.1870

    Подготовка к зиме,проходит в штатном режиме.

    арсений яценюк reply 22.04.1870

    прыжки нужно ище добавить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up