«Нива-В» втримала нічию з «Поділлям» в чемпіонаті України, незважаючи на два вилучення

«Нива-В» втримала нічию з «Поділлям» в чемпіонаті України, незважаючи на два вилучення

В Хмельницькому відбувся другий тур чемпіонату України з футболу серед аматорів. Місцевий ФК «Поділля» приймав «Ниву-В» (Вінниця), яка готується до виступів на профі-рівні. Нагадаємо, в першому турі підопічні Василя Вовка і Вадима Кудіярова втримали важку домашню нічию з ФК «ОДЕК» (Оржів, Рівненська область) – 0:0.  В подільському дербі знову було зафіксовано нічийний рахунок – 1:1.    

Технічні дані матчу

ФК «Поділля» (Хмельницький) - «Нива-В» (Вінниця) – 1:1

 Суддя: Дзюра В.С. (Рівне), асистенти – Ковальчук Ю.А. (Львів), Кравченко Ю.С. (Львів)

Відео дня

Голи: Морговський, 35 – Яськов, 56

«Поділля»: 81.Восканян, 13.Орошкевич, 2.Гресь, 3.Миколайчук (5.Прилуцький, 70), 4.Богославський, 14.Костишин (6.Джурко, 61), 8.Ліповуз, 7.Степанюк 16.Бабак (9.Чуловський, 55), 11.Муляр (10.Ягодзінський, 75, 17.Савера, 82),  18.Морговський (24.Худік, 90).

«Нива-В»: 44.Сослюк, 23.Борячук, 33.Малахов, 12.Циганков, 34.Бондарчук, 95.Коломієць, 21.Онищук (17.Балинський, 77), 10.Кучер (19.Паньковецький 63), 7.Собко (24.Сорокаліта, 46), 31.Пилипенко (9.Сімчук 87), 22.Яськов.

Вилучення: Орошкевич (26) – Бондарчук (друга жовта на 57), Яськов (друга жовта на 81)

 

 

Волівальники «Ниви-В» розмістились на центральній трибуні. Розпочалось дербі під звуки петард ультрас «Поділля». Димові завіси під час поєдинку були почергово на обох трибунах.

Перший удар у отвір воріт наніс гравець «Поділля». Згодом під час однієї з атак вінничан не за правилами зіграв Орошкевич, за що отримав червону картку. Натомість хмельничани активізувались. Згодом Кирило Бабак з лівого флангу пройшов у штрафну, перегравши двох оборонців та віддав пас на Морговського, а той не схибив – 1:0. До завершення першого тайму господарі продовжували володіти ініціативою.

Але з початком другого гості почали нав’язувати свою гру та небезпечно атакувати. На 56 хвилині Яськов на правому фланзі «Поділля» переграв Костишина, пройшов в штрафний майданчик у ту зону, де мав би бути Орошкевич, не зустрівши опору, спокійно пробив у дальній кут Восканяна – 1:1.

Трохи згодом гравець «Ниви-В» отримав на Богославському другу жовту картку, і склади команд знову вирівнялись. Вінничани намагались перехопити ініціативу і наблизитись до воріт господарів. В одному з епізодів гравці команд-суперників в боротьбі за м’яч зіштовхнулись головами і довго приходили до тями. Невдовзі хмельничани вже грали у більшості –  після того як автор голу в ворота «Поділля» брутально зіграв проти Манука Восканяна, за що отримав другу жовту й червону картку. Матч же закінчився під акомпанемент зливи.

 

Післяматчеве інтерв'ю головного тренера хмельницкого «Поділля» Віталія Балицького «fcpodillya.km.ua»:

- Загальні враження про матч?

- Все сподобалось!). Дякую вболівальникам. Видно, що у нас є команда і дуже хороша. Роботи - непочатий край. Ми три неділі працюємо, команда з Вінниці трішки довше тренується. Але хлопцям хочу подякувати – вони зробили свято футболу в місті – так тримати!

- Коли грали у меншості, чи думали ви, що буде такий результат?

- Вірив. У них були хороші моменти і у нас були. Тільки їх треба було використовувати, а так, в цілому, сподобалась гра, як вболівальники вболівали і саме головне, що без травм.

- Які завдання стоять перед командою у турнірі КФК?

- Зібрати хороших місцевих футболістів, зробити хорошу команду з перспективою на далі...

- Чи є перспектива другої ліги?

- Це запитання до президента клубу. Моє завдання – тренувати, готувати команду.

- Ці два матчі в турнірі аматорів і лише одне очко, як ви оцінюєте ці результати? Чи нормальний це результат для

команди, у якої немає турнірних завдань?

- Це чудовий результат!

 

Тренер вінницької «Ниви-В» Юрій Солов’єнко визнав, що в першому таймі наша команда виглядала гірше за суперника. Але, за його словами, після перерви наші хлопці додали і спромоглися налагодити конструктивні дії. Також Юрій Солов’єнко наголошував, що лише два видалення завадили нашій команді досягти кращого результату, тобто перемоги.     

Післяматчеве інтерв'ю Юрія Солов’єнка:

- Хотілося б почути ваш коментар, що стосується гри «Ниви»

- Перш за все, потрібно сказати, що ми дуже довго адаптувалися до натурального поля після штучного газону на СК «Нива». Перший тайм, я вважаю, був просто провальним і в тактичному, і в технічному виконанні. За той час, що наша команда зібралася в чемпіонаті у другому колі, це найгірший тайм по самовіддачі. Другий тайм - я подякував хлопцям за те, що вони почули в роздягальні і постаралися перенести на футбольне поле. Це з урахуванням того, що суперник залишився вдесятьох. Було поставлено завдання максимально спрацювати флангами - кількість передач, ударів, стандартних положень. В принципі, ми незабаром відігралися, але після того, як вирівнялися склади, а потім і ми залишилися вдев'ятьох, довелося ламати схему на 4-4-1, а другий раз взагалі на схему в 4-4. Тому що в останні 10 хвилин вже не йшла розмова про те, щоб переграти суперника, потрібно було зберегти нічийний рахунок.

 - Тобто, виходячи з ходу гри, підсумковим результатом ви задоволені ...

- Ви маєте рацію, саме виходячи з ходу гри, десь в якійсь мірі ми задоволені результатом. Я можу повторити свої ж слова з минулої гри - що по такій грі було б несправедливо, якби хтось програв.

 - Чи можете ви виділити когось із команди в цій грі?

- Дуже рівно погано в першому таймі зіграли всі. І дуже рівно додали в другому таймі.

- Які завдання ставляться перед командою в даному турнірі?

- У матчах КФК ставиться завдання обіграти молодь на більш високому рівні, що дасть можливість тренерському штабу остаточно визначитися із заявкою на другу лігу. Рівень КФК рівніше і вище, ніж чемпіонат області. І саме завдяки йому ми зможемо визначитися щодо складу команди.

- Чи можливе посилення команди більш досвідченими гравцями?

- Сьогодні не було на грі головного тренера Володимира Реви, він був в іншому місті на матчі двох команд, які я зараз не буду озвучувати. І це конкретний перегляд кандидатів на другу лігу з цих двох команд.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up