ФК «Вінниця» здолав чемпіонів області з Кукавки, а «Нива» не встояла проти «Шляховика»

На СК «Нива» 29 серпня відбувся другий тур чемпіонату області з футболу. В ньому зустрічалися команди з групи лідерів. Змагання проводить обласна федерація футболу, яку очолює Ігор Гатауллін.

Чемпіон проти віце-чемпіона

Дуже цікавішою і непрогнозованою виглядала дуель між чинним чемпіоном і володарем суперкубка області «Патріотом» (Кукавка, Могилів-Подільський район) і віце-чемпіоном області ФК «Вінниця». У обох колективів в поточному турнірі було по 3 очки, і переможець центрального матчу туру виходив в лідери.

Вже на 3-й хвилині містяни вийшли вперед в рахунку. В карному майданчику «патріотів» чудово зіграв Ярослав Браславський, відправивши м’яч в кут воріт метрів з 11-и. Після цього команда Дмитра і Сергія Руденків відійшла назад, намагаючись зберегти гольовий гандикап. У клуба з Кукавки ще в першому таймі було кілька чудових нагод, щоб зрівняти рахунок. В одному випадку Вакула метрів з 10-и не потрапив до рамки воріт (вище), а в іншому Андрій Веретинський після класної передачі Вадима Чернеги головою не  зміг вразити порожній кут воріт (трохи над поперечиною).

Відео дня

Перша половина матчу завершилася з рахунком 1:0 на користь ФК «Вінниця». В другому таймі глядачі спостерігали за тактичною боротьбою команд, майже без гольових моментів. З 70-ї хвилини «Патріот» пішов «ва-банк», коли в нападі почав діяти захисник Андрій Драган. Але навіть багато стандартів біля воріт містян не принесли особливих результатів. Натомість на 90-й хвилині чемпіони області пропустили разючу контратаку, яку розпочав Дмитро Попов. Він відсік 3 – 4 гравців захисту «Патріоту» і вивів віч-на-віч з воротарем Вадима Волошинського, який поставив фінальну крапку в поєдинку – 2:0.

– Гравці і глядачі відчували, що на полі ми діємо непогано. Але нас підвела слабка реалізація створених гольових моментів. Їх у нас було набагато більше, ніж у суперника, – сказав гравець «Патріоту» Андрій Веретинський. – Також дається взнаки лідера наших атак Олексія Пивовара. Він перейшов до професійної команди першої ліги «Гірник-спорт» (Комсомольськ, Полтавська область). Олексій Пивовар був на вістрі наших атак, а без нього форварди не забивають вже чотири гри.     

«Нивівця» видалили на старті

Матч між вінницькою «Нивою» і «Шляховиком» (Погребище) пройшов, як завжди, за гучною підтримки «ультрасів», які мріють про відродження улюбленої команди на рівні майстрів.

Гра розпочалася дуже несподівано для команди Вадима Кудіярова. На 6-й хвилині за дві жовті картки було вилучено з поля опорного півзахисника Євгенія Заньковецького. Це вилучення викликало бурхливу і неоднозначну реакцію з боку деяких експертів. Мовляв, гравець боровся з суперником жорстко, але такі дії не заслуговують на негайне «червоне світло».  

«Шляховик» швидко скористався чисельною перевагою – Олег Затоковенко переграв у повітрі воротаря «Ниви» Олександра Бутлерського (помилився на виході) і переправив м’яч в сітку. Щоб виправити становище, «Нива» пішла в атаку і створила кілька небезпечних моментів біля чужих воріт. Завдяки цьому вдалося зрівняти рахунок – відзначився Собко. Він добив м’яч в порожні ворота, який відлетів після удару в поперечину. На останніх хвилинах тайму команда з Погребища знову вийшла вперед – Олег Мельник провів м’яч головою. Перша половина завершилася з рахунком 2:1, в а другому таймі команди обмінялися голами. В підсумку – 3:2 на користь   «Шляховика», друга поспіль поразка «Ниви». Нагадаємо, в першому турі вона поступилася ФК «Вінниця» з рахунком 0:4.                   

– Матч був дуже цікавим. На результат суттєво вплинуло вилучення нашого гравця на старті. Адже «Нива» практично весь матч грала вдесятьох, – прокоментував тренер «Ниви» Артур Мед.  

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up