ФК «Вінниця» розгромив «Єдність» і виборов путівку до третього етапу чемпіонату України

ФК «Вінниця» розгромив «Єдність» і виборов путівку до третього етапу чемпіонату України
ФК «Вінниця» нарешті здобув перемогу на другому етапі чемпіонату України з футболу серед аматорів. Після двох нічиїх «містяни» 1 липня вдома розгромили «Єдність» (Плиски, Чернігівська область) – 3:0.

Гольову крапку поставив дебютант

В першому таймі підопічні Дмитра і Сергія Руденків поступово заволоділи ігровою і територіальною ініціативою. Це логічно втілилося в забитий на 28-й хвилині м’яч. Його провів лідер атак нашої команди Ярославом Браславським.

В другому таймі ФК «Вінниця» продовжив діяти активно і провів ще два м’ячі. Одразу після перерви, на 48-й хвилині, відзначився Олександр Демченко – чудовим обвідним ударом спрямував «шкіряну кулю» в «дев’ятку» воріт гостей. На 63-й хвилині по центру класно прорвався камерунський «легіонер» ФК «Вінниця» Нгаха Колінз, а цю атаку влучним ударом завершив форвард Володимир Поліщук, дебютант нашого клубу. Нещодавно він чудово виступав за вінницьку «Ниву» – забивав в кожному матчі і був кращим бомбардиром чемпіонату міста.

Відео дня

В завершальні хвилини рахунок могли змінити на свою користь обидві команди. Вінничанам бракувало влучного завершального удару, а на заваді атак гостей стояв доволі надійний голкіпер ФК «Вінниця» Іван Карабін.

Після цієї перемоги наша команда набирає 12 очок, підіймається на третю сходинку турнірної таблиці групи «А» чемпіонату України з футболу серед аматорів. І гарантує собі місце в третьому етапі. Туди потрапляють по чотири з шести команд кожної з груп.

Наступний поєдинок вінничани знову проведуть з «Єдністю». 4 липня, в суботу, вони зіграють в Плисках пропущений матч першого туру. 

Вболівальники помітили прогрес

Вболівальники позитивно оцінили останню гру і взагалі зміни в нашій команді.

– ФК «Вінниця» помітно прогресує в порівнянні з початком сезону. Дається взнаки підсилення складу, в першу чергу це Володимир Поліщук. Гарну гру демонструє й інший форвард Ярослав Браславський, який забиває практично в кожному поєдинку. А в матчі з «Єдністю» взагалі всі наші футболісти зіграли бездоганно. Команда демонструє видовищну гру, – сказав 20-річний Павло Щербаков.

– Я вболіваю за вінницький футбол, починаючи з 1996 року. Гра ФК «Вінниця» стала подобатися, останнім часом команда набирає обертів. Вона стала грати грамотніше в тактичному плані. Хоча в обороні наш клуб поки що допускає чимало помилок. На щастя, на останньому рубежі потужно грає Іван Карабін. Хотілося б побачити і його дублера, приблизно рівному за майстерністю. Адже команда, яка ставить перед собою високі цілі, повинна мати як мінімум два висококласних воротаря. Хоча і в нинішньому складі ФК «Вінниця» по силам поборотися за медалі, – відзначив 27-річний Володимир Шевченков.  

Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up