Чемпіонат України з дводобового бігу відбудеться у Вінниці

Чемпіонат України з дводобового бігу відбудеться у Вінниці
Вже втретє у Вінниці з 25 по 27 червня відбудеться Чемпіонат України з дводобового бігу.

На трасі довжиною 1080 метрів будуть змагатися спортсмени з України, Росії, Польщі, Єгипту.
Серед тих, хто вийде на трасу у Вінниці, буде чимало „ветеранів” марафонського бігу, що брали участь у 12-годинних та 24-годинних пробігах у Києві та шести і десяти добових пробігах у Нью-Йорку (США). Більшість учасників забігу - непрофесійні спортсмени.
Організатори та учасники-марафонці впевнені: ультрамарафонський біг доступний абсолютно кожній людині. Він дає можливість перевершити себе, повірити у власні сили, зміцнити тіло та дух.
Забіги самоперевершення, не є змагання в звичайному розумінні. Учасники таких забігів – люди, які захотіли кинути виклик та подолати свої особисті обмеження та відкрити в організмі джерело невичерпної сили.
Є тільки три переможці:
Той, хто змагається з собою,
Той, хто перший пересікає фінішну лінію,
Той, хто закінчує змагання.
Старт 48-годинного забігу 25 червня, 12.00, парк Дружби народів.
Старт 24-годинного забігу 26 червня, 12.00, парк дружби народів.
Фініш обох забігів 27 червня о 12.00.

Довідка: Змагання з ультрамарафонського бігу проходять в Україні з 2004 року, причому, щороку стають все більш популярними. Міжнародна марафонська команда Шрі Чінмоя щороку організовує близько 500 різноманітних стартів у 70 країнах світу – від забігів на 2 милі (близько 3,2 км) до найдовшого сертифікованого забігу на планеті (близько 5000 км) у Нью-Йорку (США).
У цьому році перший вінничанин Ігор Мудрик, який є директором змагань 24-48 годинного забігу у Вінниці, прийме участь в ультрамарафоні на 5000 км. Ще один вінничанин - Юрій Тростенюк в цьому році вже вдруге посів перше місце в десятидобовому забігу у Нью-Йорку.

Читайте також:

Відео дня
>У Вінниці бігтимуть заради гармонії

Вінницький легкоатлет підкорив Нью-Йорк

Бегом по Нью-Йорку

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up