На допомогу абітурієнту: Куди піти навчатися?

На допомогу абітурієнту: Куди піти навчатися?

Куди вступати після школи краще вибирати заздалегідь. Вибір майбутньої спеціальності справа важка, і від правильного вибору може залежати як складеться надалі життя. Добре, якщо вже давно визначився, чого хочеш у житті! А якщо – ні? Щоб вам було простіше зробити вибір, редакція сайту 20minut.ua пропонуе огляд навчальних закладів.

Вінницький інститут Університету «Україна».
Вищий навчальний заклад IV рівня акредитації (Ліцензія МОН України АЕ № 636064 від 10.03.2015).

Адреса: Першотравнева 88, м.Вінниця 21020

Телефони:  

Приймальна комісія: (0432) 676-989, (068) 795 22 60,

(063) 889 25 70, (050) 591 91 62

Канцелярія: (0432) 676981 Бухгалтерія: (0432) 676985 Відділ кадрів: (0432) 676983

Веб-сайт: www.vsei.vn.ua

Facebook: www.facebook.com/vsei.vn.ua

Спеціальності: Правознавство, Фінанси і кредит, Облік і аудит, Менеджмент, Журналістика, Документознавство та інформаційна діяльність в органах державної влади, Психологія, Соціальна робота, Фізична реабілітація та здоров'я людини.

Форма навчання: денна, заочна, дистанційна.

Диплом державного зразка, IV рівень акредитації, бакалавр / спеціаліст / магістр

Особливості:

1. Програма «Твій шанс» - можливість отримати два дипломи одночасно – України та Європейського Союзу.

2. Вінницький інститут Університету «Україна» є активним учасником програми Європейського Союзу Erasmus+.

3.  Вартість навчання доступна і складає від 250 грн. на місяць.

4. За підтримки посольства США в Україні на базі інституту діє «Молодіжний ресурсний центр».

5. Поглиблене вивчення іноземних мов.

Previous Next
Previous Next Previous Next

Вінницьке відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету Державної податкової служби України - вищий державний заклад, який є структурним підрозділом Національного університету Державної податкової служби України ,створено наказом  Державної податкової служби України від 22.07.2003 року.

Адреса: м.Вінниця,вул.Чехова 11,ауд.20

Телефони: .(0432) 55-24-66, (0432) 55-24-15 

Веб-сайт: www.vv-kfek-nudpsu.at.ua

Випускники коледжу можуть працювати у податкових інспекціях,правоохоронних та фінансових органах,банківських структурах, на підприємствах та установах різних форм власності на посадах спеціалістів середньої ланки.
Денна форма навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Молодший спеціаліст",на основі базової загальної середньої освіти (9 класів)
Спеціальності: Фінанси і кредит, Бухгалтерський облік, Правознавство
Встановлені вступні іспити (усі письмово):
По спеціальності "Фінанси і кредит" і "Бухгалтерський облік": математика (профілюючий), українська мова - диктант
По спеціальності "Правознавство": історія України (профілюючий), українська мова - диктант.
Термін навчання: економічні спеціальності - 3 роки, правознавство - 4 роки
Навчання здійснюється за рахуно/к коштів юридичних та фізичних осіб.
Previous Next
Previous Next Previous Next

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту»

Адреса: 22100, м. Козятин, Вінницької обл., вул. Катукова, 44

Тел. (04342) 2-00-65, факс 2- 79-91

E-mail: [email protected]а

Веб-сайт: www.vpuzt.com.ua

Професії:

на базі 9-ти та 11-ти класів:

Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста електровоза. Помічник машиніста тепловоза, провідник пасажирських вагонів, електромонтер контактної мережі, оглядач-ремонтник вагонів, електромонтер пристроїв сигналізації, централізації, блокування, слюсар з ремонту колійних машин і механізмів. Монтер колії, перукар (Перукар-модельєр), квітникар (Дизайнер озеленення), оператор комп’ютерного набору. Обліковець (реєстрація бухгалтерських даних), оператор комп’ютерного набору, секретар керівника, оператор комп’ютерного набору. Агент з постачання,слюсар з ремонту автомобілів, штукатур. Лицювальник-плиточник. Маляр. (Муляр. Курсова підготовка), кухар, кондитер, офіціант, столяр будівельний, тесляр

на базі 11-ти класів:

Слюсар з ремонту рухомого складу, помічник машиніста електропоїзда, слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловоза, штукатур. Лицювальник-плиточник. (Муляр - курсова підготовка), столяр будівельний.

Особливості: випускники училища можуть продовжити навчання в Доправній академії м. Тренчин (Словаччина), а також отримати європейську освіту в інших навчальних закладах Словаччини, Польщі та Естонії.

Випускники училища можуть отримати міжнародний сертифікат IES на будь-якій мові світу, який дає можливість працювати за кордоном.

Для вступу в училище не потрібно проходити ЗНО, а також випускники училища можуть продовжити навчання у ВНЗ України за ступеневою освітою без проходження ЗНО.

Учні училища можуть отримати водійське посвідчення категорій А, В, С.

Учні училища за період навчання можуть збільшити свій рейтинг на ринку праці, отримавши декілька додаткових робітничих професій шляхом проходження курсової підготовки.

Учні училища забезпечуються харчуванням та гуртожитком. В училищі працюють спортивні секції, гуртки художньої самодіяльності, клуби та гуртки за інтересами.

Previous Next
Previous Next Previous Next

ДПТНЗ "Гніванський професійний ліцей імені двічі Героя Радянського Союзу Р.Я.Малиновського"

Адреса ліцею:   м. Гнівань, вул. Промислова, 2, Тиврівський район, Вінницька область, 23310

тел.: (04355) 3-36-72

веб-сайт: http://gnivproflicey.at.ua/

Здійснюємо набір учнів з освітою 9 класів (термін навчання 3 роки)

Водій автотранспортних засобів (категорія “С”), електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, рихтувальник кузовів, слюсар з ремонту автомобіля, водій автотранспортних засобів (категорія “С”), машиніст крана автомобільного, машиніст крана (кранівник), штукатур, маляр, секретар керівника (організації, підприємства, установи), касир, конторський службовець  (бухгалтерія), кухар, кондитер, офіціант

з освітою 11 класів (термін навчання 1 рік)

Електрогазозварник, закрійник

Умови навчання: всі учні, при наявності оцінок по всіх предметах, отримують стипендію. При відмінному навчанні і поведінці стипендія підвищується  на 25%.

Всі учні забезпечуються гуртожитком та 3-х разовим харчуванням в їдальні ліцею. Працюють гуртки художньої творчості, спортивні секції.

Previous Next

Вінницький транспортний коледж

Адреса коледжу:   м. Вінниця, вул. Некрасова, 28, 

тел.: (0432) 63-23-80, 26-32-05 

веб-сайт: ranskol.com.ua/

E-mail:  [email protected]

Спеціальності: 
- Експлуатація та ремонт підйомно – транспортних, будівельних і дорожніх машин і обладнання; 
- Обслуговування і ремонт залізничних споруд та об’єктів колійного господарства; 
- Організація перевезень і управління на залізничному транспорті; 
- Лісове господарство; 
- Будівництво та експлуатація будівель і споруд;  
- Технічна експертиза будівель і споруд та операції з нерухомістю; 
- Організація та техніка протипожежного захисту
Додаткові робітничі професії: муляр, маляр, штукатур, монтер колії, розподілювач робіт, черговий по переїзду, сигналіст, складач поїздів, касир багажний, касир квитковий, слюсар з ремонту колійних машин та механізмів, охоронник, пожежний (респіраторник), пожежний - рятувальник, лісоруб, лісник, озеленювач, оператор дефектоскопного візка, водій дрезини.
Форма навчання: денна, заочна.
Навчання здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб тв довгострових пільгових кредитів.
Особливості навчання: у майбутній перспективі навчання за скороченим терміном за спорідненими спеціальностями у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівня акредитації без сетрифікатів ЗНО: Державний економіко-технологічний університет транспорту м. Київ, Український державний університет залізничного транспорту м. Харків, Вінницький національний технічний університет, Київський університет будівництва та архітектури, Одеський університет будівництва та архітектури, Черкаська академія ім. Героїв Чорнобиля, Університет цивільного захисту м. Харків, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Уманський державний аграрний університет, Національний лісотехнічний університет України м. Львів.
У коледжі діють різні спортивні секції, гуртки.
Обдаровані студенти отримують стипендії Президента України, стипендії Верховної Ради, стипендії обласної державної адміністрації, стипендії міського голови, занесення на Дошку пошани, нагородження грамотами та цінними подарунками.
Почни життя з якісної освіти: обирай наш коледж і поповнюй справжню сім’ю залізничників
Працевлашування: після закінчення  коледжу випускники працевлаштовуються в структурні підрозділи Укрзалізниці та інші підприємства державної, комунальної та приватної власності.
Previous Next
Previous Next Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled 13:38 Вінницькі футболісти виграли меморіал Олександра Грушанського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up