На 8 Березня вінничанки хочуть романтичну вечерю та щось звабливе

На 8 Березня вінничанки хочуть романтичну вечерю та щось звабливе

Чого хочуть жінки. Із наближенням 8 Березня чоловіки починають уважніше придивлятися до вітрин магазинів і своїх гаманців. Цьогорічне жіноче свято багатьох змусить перейти на скромніші подарунки, тому чоловікам доведеться вмикати фантазію.

RIA зробила підбірку подарунків, які б жінки найбільше хотіли отримати цього року на 8 Березня
Романтичну вечерю, приготовану вдома чоловіком, звабливу нижню білизну та парфуми - топ-трійка найбажаніших подарунків цього року. Як показало опитування у групі “20 хвилин” ВКонтакті, саме такі подарунки вінничанки найбільше хотіли б отримати цього року на 8 Березня. Найменше “лежить” жіноча душа до побутової техніки. Багато хто, натомість, просить довгоочікуваного миру і стабільності в країні.
Що б не подарував чоловік цього року на 8 Березня, потрібно обов’язково порадіти подарункові і не дути примхливо вуста. Так каже вінницький психолог Уляна Романова. І справа не тільки в тому, що дозволити собі дорогий подарунок із сьогоднішніми цінами може далеко не кожний, а й в тому, що будь-який подарунок - це вияв чоловічої уваги. А вже одне це, погодьтеся, багато вартує.
Чоловікам - на кухню 
8 Березня завжди було головним болем чоловіків. А цього року бідолашним представникам сильної статті потрібно ще й проявити неабияку винахідливість, фантазію та кмітливість, аби вгодити жінці. Що не так-то просто із курсом долара “за 30”. 
Певно, жінки не гірше самих чоловіків розуміють усю складність становища, тому що стали скромнішими у своїх бажаннях. Як показало опитування у групі “20 хвилин” ВКонтакті, вінничанки цього року найбільше хочуть послати чоловіка… на кухню. Тому втілити жіночу фантазію в життя цьогоріч можна не тільки у дорогому бутикові чи вдома на шовкових простирадлах, а й на кухні. Варто тільки подбати про меню, ароматичні свічки та фартушок.
Не відмовляться жінки і від смачних шашликів у неформальній обстановці десь за містом. Вінничанка Марина Білостоцька, приміром, цього року на 8 Березня хотіла б отримати саме такий подарунок:
- Сьогодні дуже складно з грошима, тому ніяких “витребеньок” не потрібно. Я була б щаслива, якби коханий організував шашлики на природі - тільки ми удвох. І подарунок, і вечеря, і зміна обстановки, і душевність - чого ще хотіти? 
Можна, звісно, запросити жінку на романтичну вечерю в один із ресторанів міста - за такий варіант, до речі, проголосувало 6% опитаних вінничанок. Проте тут важливо не поставити жінку у незручне становище і переконатися, чи жінці є що одягнути і чи любить вона, взагалі, ходити по ресторанах. Замість ресторану можна гайнути на дискотеку - якщо є таке бажання - і натанцюватися досхочу. Або ж завітати до караоке і, якщо голос дозволяє, подарувати коханій пісню.
Еротичне і з мотузочками ... 
Незважаючи на те, як зросли ціни, жінка залишається жінкою і все одно хоче чогось такого, що гарно пахне, звабливо виглядає або може поміститися в одній долоні. Парфуми, косметика та вишукана нижня білизна - це речі, яких жінці завжди бракує. 14% опитаних вінничанок вказали, що на 8 Березня хотіли б отримати парфуми або косметику. Стільки ж жінок проголосували за звабливу нижню білизну.
Якщо чоловік зібрався з мужністю і фінансами і все-таки вирішив порадувати кохану парфумами, то всіма правдами й неправдами потрібно дізнатися, які саме парфуми хотіла б ваша половинка. Покладатися на власний смак чи розраховувати на пораду продавчині - не варіант. Ризикуєте витратити чималі кошти на те, що припадатиме пилом десь у комірчині. Якщо ваша жінка постійно користується одними парфумами, то варто купувати тільки їх. Щоправда, це може добряче вдарити по кишені - більшість дорогих парфумів подорожчали ще вдвічі, тому менше ніж за 3000 гривень вам навряд чи щось запропонують.
Це саме стосується і нижньої білизни. Перед походом до магазину варто впевнитися не тільки в параметрах своєї жінки, а й у власній платіжоспроможності. 
- За комплект еротичної нижньої білизни, який коштував 500-600 гривень, тепер доведеться віддати 1200-1500 гривень. Не впевнена, чи взагалі даруватимуть цього року на 8 Березня жінкам нижню білизну, - зітхає продавчиня одного з бутиків нижньої білизни у ТРЦ “Мегамолл” Світлана.
Сертифікат на красу? Подорож?
 
Не менше, ніж еротичну білизну та гарні парфуми, люблять жінки ходити до спа-салонів та салонів краси. Подарунковий сертифікат “на красу” - чудовий варіант як для жінки, так і для чоловіка. Жінці це подарує масу задоволення і дозволить відчути себе жінкою, а чоловікові - суттєво спростить проблему вибору подарунка і позбавить головного болю.
Масаж, маска, пілінг, манікюр-педикюр, зачіска, ін’єкція краси, сауна чи spa-процедури - чим би жінка не тішилась, аби не сердилась за невдалий подарунок. Якщо подарунком стане саме сертифікат на відвідування спа-салону, чоловік залишається у подвійному виграші - жінка стане ще гарнішою і ще більш вдячною, адже отримає в подарунок день для себе. Без дітей, чоловіка, кухні та гори брудного посуду в мийці. Саме за такий подарунок проголосували майже 9% опитаних вінничанок.
Якщо ви хочете подарувати коханій зміну обстановки, то можна гайнути в романтичну подорож, скажімо, до Львова. Два дні разом, у місті, де вас ніхто не знає, де можна поблукати вуличками і забути про роботу, відволіктись від проблем - що може бути краще?
“А ви, дядьку, гроші, будете хороші” 
Для чоловіків, які не можуть визначитися із подарунком, бояться не догодити чи просто не мають часу бігати по крамницях, існує універсальний варіант подарунка - гроші.
Хоча цей варіант підходить далеко не всім - гроші доречно дарувати, якщо це звична практика або якщо чоловік дарує їх своїй дружині. Дівчині, з якою ви зустрічаєтеся два місяці, дарувати гроші однозначно не варто - ще неправильно зрозуміє. До того ж, багато жінок вважає, що гроші не годяться для подарунка, бо не несуть ніякої емоційної значимості. Мовляв, мені байдуже, що ти там хочеш - бери гроші і купуй собі подарунок. 
З іншого боку, деякі жінки не вбачають у 8 Березні аж такої романтичності і до подарунків ставляться досить практично.
- Цього року на 8 Березня я б хотіла, аби мені подарували саме гроші, - каже 32-річна вінничанка Інна Вдовиченко. - А що? Гарний подарунок - і чоловікові ніякої мороки, і мені свобода вибору. Завжди знайду, на що їх витратити.
За гроші для подарунка, до речі, проголосувало 9,5% опитаних вінничанок.
Маленька чорна сукня
Ну, це може бути не обов’язково маленька і чорна, і навіть зовсім не сукня. А, скажімо, нова кофтина, джинси, чобітки чи навіть спортивний костюм. Одним словом, щось із одягу. Але такий подарунок ви повинні обговорити заздалегідь і, звісно, купувати разом. Багато жінок не мають нічого проти того, щоб чоловік “одягнув” їх на 8 Березня. Весна - потрібно оновити гардероб, та ще й така нагода, коли гроші на сукню не потрібно просити, а можна завести чоловіка в магазин і вказати пальцем на те, що давно “впало в око”. 
Одяг як подарунок на 8 Березня, до речі, хотіли б і маленькі вінничанки. 
- Я хочу, щоб мені подарували нову сукню або лосини, бо скоро весна і я хочу бути гарною, - каже 7-річна вінничанка Анжеліка Голінська. - А ще конструктор “Лего” - він розвиває мозок.
“Фішкою” цього року стала і сукня від українського виробника, особливо з національною вишивкою. Стильно, модно і безперечно гарно - якщо ваша жінка давно мріє саме про таку сукню, то є нагода придбати хіт сезону. 
“Миллион, миллион, миллион алых роз ...”  
Квіти - традиційний, але досить неоднозначний подарунок на 8 Березня. Одні жінки не уявляють свята хоча б без букетика тюльпанів, інші, навпаки, попереджають, що квіти їм дарувати не варто. Мовляв, це гроші на вітер. 
Як би там не було, але цього року вінничанки дуже великодушні - 14,7% опитаних вінничанок дозволяють чоловікам обмежитися на 8 Березня виключно гарним букетом квітів! Окрім традиційних тюльпанів та троянд, можна замовити вишукану корзину з композицією з різних квітів. Такий подарунок виграє за рахунок більш естетичного оформлення і зберігатиметься довше.
7% опитаних вінничанок хотіли б отримати на 8 Березня милу дрібничку - щось, приміром, із хенд-мейд. Тут уже для чоловіків і величезний вибір, і доступна цінова політика. Найрізноманітніші обереги, стилізовані шкатулки, рамки для фотографій, вишукані статуетки і ціла купа дрібничок, які милують око і прикрашають інтер’єр. З таким подарунком ви точно не помилитеся.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up