Будь найкращою у свій випускний!

Будь найкращою у свій випускний!

Огляд найкращих салонів краси, прикрас, магазинів білизни, перукарень та студій макіяжу


MILAVITSA, магазини вишуканої жіночої білизни 

Адреса: пр-т Коцюбинського, 35, т. (0432) 27-29-42

                вул. Келецька, 72, т. (0432) 43-30-87

Інформація про магазин: В магазині  "MILAVITSA" представлено нова сучасна, молодіжна, українська марка білизни JASMIN.  JASMIN  - це український виробник жіночої білизни, головними перевагами якого є:

ідеальна посадка бюстгалтерів, висока європейська якість за низькими цінами, використовуються європейські тканини, високої якості і новітнє японське обладнання. Біла білизна не змінює колір (не жовтіє з часом). Моделі прикрашені каменями SWAROWSKI. В колекціях використані високоякісні італійські тканини і вишукана італійська вишивка.  

Пропозиція: в магазинах "Мілавіца" широкий вибір жіночої білизни, нічних сорочок, піжам. Діє система знижок за дисконтними картами. Є в продажу Подарункові сертифікати номіналом від 100 гривень.

Previous Next

Lorensa, магазин елегантних жіночих прикрас зі срібла 

Адреса: ТРЦ "Анастасія",  2-й поверх, вул. Пирогова, 39.

телефон: 067 797 52 32

Графік роботи: чекаємо на Вас щодня з 10:00 до 20:00 години.

Ми ВКонтакте: https://vk.com/sribnarosa

Інформація про магазин: магазин елегантних жіночих прикрас зі срібла, який нещодавно відкрився у ТРЦ Анастасія на другому поверсі. Вишукані срібні прикраси, інкрустовані золотом, які стали візитною карткою білоцерківської фабрики SVITOZAR – завжди є в  широкому асортименті магазину. Отже, в нашому магазині Ви зможете задовольнити, майже, будь-яке побажання, стосовно прикрас з срібла. Запрошуємо Вас відвідати магазин «Lorensa» та отримати кваліфіковане консультування та якісне обслуговування нашими співробітниками.

Фішка магазину: знижка для випускників шкіл, ВУЗів та технікумів на вишукані ювелірні прикраси від українських виробників зі срібла 

Пропозиція: на Вас чекає найвишуканіший  асортимент виробів з натуральним камінням компанії  «Срібна роса»  та виробів інкрустованих золотом ювелірної фабрики SVITOZAR. Всі вироби покриті родієм, що дозволяє сріблу завжди мати неперевершений колір та блиск. Компанія – виробник знаходиться у м.Вінниця. Отже, навіть самі вимогливі, навіть самі «діамантові жіночі забаганки» можуть бути якісно виготовлені та швидко доставлені! Стильні прикраси високої якості, вироблені із стерлінгового срібла 925 проби, прикрашені золотими накладками, натуральним бурштином, вставками із фіанітів або напівдорогоцінного каміння ( таких як: аметисти, гранати, топази, яшма, кварц). Особливу увагу привертає колекція виробів з перлинами. «Родзинкою» нашого магазину «Lorensa» – є вироби для чоловіків:  браслети, печатки, ланцюжки.

Previous Next

Модерн, салон краси

Адреса: вул. Матроса Кошки, 13 (район "Урожай").

телефон: 097 040 10 10, 093 20 20 203, (0432) 53 43 53

Сайт: modern.vn.ua

e-mail: [email protected]

Інформація про салон краси: салон краси «Модерн» - це 400 квадратних метрів краси і здоров'я. Тут представлені найрізноманітніші послуги та процедури по догляду за обличчям, тілом, волоссям і нігтями. Ми йдемо в ногу з часом і стежимо за новими тенденціями в світі краси і здоров'я.  Ми постійно розширяємо свій спектор послуг, які Вас безсумнівно порадують: повний комплекс перукарських послуг, весільні та вечірні зачіски. Професійна косметологія. Всі види макіяжу. Воскова та квантова епіляція. Манікюр, педикюр, покриття гель-лаком, нарощування нігтів та дизайн нігтів. Нарощування волосся. Художній татуаж і тату, пірсинг. Нарощування, ламінування та біозавивка вій. Апаратна корекція фігури, пресотерапія з ефектом сауни, професійний лікувальний та антицелюлітний масаж. Автозасмага за 15 хв. SunFix. Сучасні вертикальні турбо-соляріі та багато інших послуг.

Фішка салону: Молода креативна команда фахівців салону допоможе втілити в життя ваші мрії, підказати, проконсультувати і зробити все, для створення індивідуального, відповідного саме вам, образу. Клієнтів салону безсумнівно здивує і порадує розумне поєднання рівня цін та якість послуг. Ми вже чекаємо на Вас за адресою вул. Матроса Кошки, 13 у салоні краси "МОДЕРН".

Previous Next
Previous Next

Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up