Команда «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» - успішні керівники і справжні патріоти (ПРЕС-СЛУЖБА «Блоку Петра Порошенка «Солідарність»)

Команда «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» - успішні керівники і справжні патріоти (ПРЕС-СЛУЖБА «Блоку Петра Порошенка «Солідарність»)
В умовах децентралізації облрада має відігравати особливу роль в регіоні. Політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» висунула кандидатів у найвищий орган влади області, пропонуючи вінничанам підтримати їх.

 Це знані на Вінниччині люди – з авторитетом, розумінням шляхів розвитку регіону та підтримкою Президента, уряду та парламенту. Саме таких кандидатів представили в неділю під час презентації списків місцевих рад від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" лідер команди Президента на Вінниччині - голова ОДА Валерій Коровій та керівник партії "БПП "Солідарність" у Вінницькій області Андрій Гижко, окремо та докладно зупинившись на 16 кандидатах до обласної ради, які балотуються від м. Вінниці:

 
 Височанська Тетяна Григорівна
 Завідувач інсультного відділення № 22 Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім. О.І. Ющенка, член громадської організації по боротьбі з інсультом.
 Є одним з кращих фахівців у галузі медицини на Вінниччині, організатор багатьох профільних конференцій в області.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями охорони здоров’я та реабілітації.  
 
 Вікалюк Віктор Васильович
 Керівник групи радників голови Вінницької обласної державної адміністрації, пенсіонер, член ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ».
 Враховуючи великий досвід роботи в системі правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування, є одним з найкращих фахівців державного управління та юриспруденції.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями співпраці з органами державної влади, прокуратури та міліції.
 
 Волков Сергій Адієвич
 Фізична особа-підприємець у сфері виробництва будівельних матеріалів, торгівлі, обслуговування населення.
 Є фахівцем в області права.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями економічних реформ, інвестиційної політики, промисловості, малого і середнього бізнесу, відповідатиме за економічний розвиток Вінниччини та створення нових робочих місць в різних галузях економіки, сфери послуг та туризму.
 
 Ворона Анатолій Микитович
 Заступник начальника підприємства і начальник адміністративно-господарського відділу комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія», президент Вінницької обласної федерації з боротьби «Самбо і дзюдо».
 Враховуючи великий досвід роботи в системі правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування, є одним з найкращих фахівців державного управління та юриспруденції.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями співпраці з органами державної влади, прокуратури та міліції.
 
 Вотчер Юлія Луківна
 Волонтер і президент громадської організації «Народна перемога». З 1 грудня 2013 року організовувала медичну допомогу на Майдані, а з весни минулого року постійно забезпечує усім необхідним бійців ЗСУ та добровольчих підрозділів в зоні АТО, налагодила допомогу бійцям з-за кордону.
 За час волонтерства стала автором кількох проектів щодо надання першої допомоги пораненим, соціального супроводу демобілізованих тощо.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями організації охорони здоров’я, соціальної політики та навчального процесу. В березні 2015 року нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ст.
 
 Кістіон Володимир Євсевійович
 Перший заступник Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючий справами.
 Багато років очолював КП «Вінницяоблводоканал», а на посаді першого заступника міського голови курував саме сферу ЖКГ. У цей час у Вінниці розпочато масштабне будівництво мереж водогонів та каналізування приватного сектору.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями житлово-комунальної сфери та співпрацею з Верховною Радою щодо виділення коштів під цільові програми місцевого рівня.
 
 Корольчук Ігор Євгенович
 Заступник Вінницького міського голови.
 Багато років курує житлово-комунальний напрямок роботи влади.
 Є одним з кращих фахівців у сфері ЖКГ, благоустрою та міського господарства на Вінниччині, ініціатор багатьох новацій щодо розвитку середовища, що фактично і стало запорукою того, що Вінниця вважається найкомфортнішим містом України.  У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями комунальної сфери.
 
 Ларін Роман Миколайович
 Директор малого підприємства «Діамант-Л».
 Як типовий представник малого бізнесу обізнаний з його проблематикою та шляхами їх вирішення. Оскільки підприємництво постійно перетинається з фіскальною та іншими контролюючими службами, тому сформувало власні напрямки як взаємодії, так і розвитку економіки Вінниччини, які необхідно впроваджувати через рішення облради.    
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями економічних реформ, інвестиційної політики, промисловості, малого і середнього бізнесу, відповідатиме за економічний розвиток Вінниччини та створення нових робочих місць в різних галузях економіки, сфери послуг та туризму. 
 
 Лєта Іван Іванович
 Голова обласної організації профспілки медпрацівників Вінниччини.
 Як кваліфікований медик та профспілковий діяч відстоює інтереси працівників бюджетної сфери та впроваджує програми щодо реформування охорони здоров’я на місцевому рівні, а саме забезпечення мережі ФАПів та амбулаторій сімейної медицини необхідною технікою.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями охорони здоров’я та соціальної політики.
 
 Мазур Юрій Михайлович
 Генеральний директор ДП Вінницький завод «Кристал», член ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ».
 Як представник державного сектору економіки обізнаний з його проблематикою та шляхами їх вирішення. Оскільки цікавість до держпідприємств нині зростає, то керівники з досвідом мають запроваджувати нові варіанти розбудови заводів та створення нових робочих місць.    
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями економічних реформ, інвестиційної політики, промисловості, малого і середнього бізнесу, створення нових робочих місць у різних галузях економіки, сфери послуг та туризму. 
 
 Підгорняк Олександр Олександрович
 Боєць АТО. На даний час перебуває на Сході і зі зброєю в руках захищає Україну. Помічник командира з оперативного забезпечення 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ої окремої аеромобільної бригади, у минулому волонтер та генеральний директор ТОВ «Подільський край».
 Як військовий та волонтер сприятиме організації забезпечення ЗСУ всім необхідним, а також створенню потужної навчальної бази для підготовки бійців у в/ч, що розташована в Гайсині. Маючи досвід роботи в бізнесі, займатиметься питаннями економічних реформ, інвестиційної політики, промисловості, малого і середнього бізнесу, відповідатиме за економічний розвиток Вінниччини та створення нових робочих місць в різних галузях економіки, сфери послуг та туризму.   
 
 Пугачов Сергій Георгійович
 Заступник голови федерації профспілок Вінницької області, голова профспілки освітян Вінниччини.
 Як профспілковий діяч відстоює інтереси працівників бюджетної сфери та впроваджує програми щодо реформування економіки на місцевому рівні.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями економічних реформ, інвестиційної політики та промисловості.
 
 Станіславенко Людмила Анатоліївна
 Помічник-консультант народного депутата України, голова громадської організації «Рада Вінниччини», голова громадського руху Вінниччини "Батьки проти медичної реформи", заступник голови правління з соціальних питань та питань по роботі з релігійними організаціями благодійного фонду «Перлина надії».
 Як громадський активіст докладає зусилля для розвитку громадянського суспільства, залучення грантових програм та спонсорських коштів для реалізації проектів щодо вирішення багатьох нагальних проблем.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься розбудовою громадянського суспільства, питаннями сім'ї, молоді та дітей.
 
 Філонов Микола Валерійович
 Помічник-консультант народного депутата України. Радник голови обласної державної адміністрації Олійника А.Д. та помічник голови обласної державної адміністрації Коровія В.В.
 Має педагогічну та економічну освіту. Маючи великий досвід роботи в сфері інформаційної політики, менеджменту різного рівня та профілю, сприятиме формуванню якісної внутрішньої політики, суспільного мовлення, впровадженню демократичних принципів та просвітницькій роботі.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься розбудовою громадянського суспільства, розвитку економіки та підприємництва.
 
 Чаленко Дмитро Андрійович
 Голова правління Публічного акціонерного товариства «Вінницький олійножировий комбінат», член ради Вінницьких товаровиробників,  член ради вітчизняних та іноземних інвесторів при голові Вінницької обласної державної адміністрації, член колегії Вінницької обласної державної адміністрації. Усі його реальні справи говорять самі про себе та підтверджують життєве гасло: більше конкретики, менше популізму.
 Очолює одне з найбільш потужних вінницьких підприємств. Маючи досвід роботи в бізнесі, займатиметься питаннями економічних реформ, інвестиційної політики, промисловості, малого і середнього бізнесу, відповідатиме за економічний розвиток Вінниччини та створення нових робочих місць в різних галузях економіки.
 У новому складі Вінницької обласної ради займатиметься питаннями економічного розвитку регіону.
 
 Панасюк Раїса Василівна
 Директор та засновник Вінницького міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія».
 Мужня жінка, яка крокує власним життям наперекір долі. Має дві вищі освіти, багато друзів та улюблену роботу. У новому складі Вінницької обласної ради буде опікуватися питаннями допомоги людям з обмеженими фізичними можливостями.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up