"Чому дочка регіоналки звільнила активного учасника майдану?", - Борис Максимчук, кандидат у народні депутати по 11 виборчому окрузі (ПРЕС-СЛУЖБА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ)

"Чому дочка регіоналки звільнила активного учасника майдану?", - Борис Максимчук, кандидат у народні депутати  по 11 виборчому окрузі (ПРЕС-СЛУЖБА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ)
29 вересня, на конференції у прес-клубі Борис Максимчук розповів про свої плани та очікування від позачергових виборів у народні депутати України, про звільнення його з роботи у торговельному інституті, допомогу військовим та дітям переселенцям з Донбасу, та про те що його звинувачують у чорному піарі.

За словами Бориса Максимчука, кандидата у народні депутати України по виборчому окрузі №11, цього року надто важко було зареєструватись у ЦВК. Дуже багато кандидатів не було зареєстровано, думаю що дві третіх  з тих хто подавали документи. В тому числі не було зареєстровано Юрія Хорта http://www.vinnitsa.info/news/hort-ne-sklade-konkurentsiyu-poroshenku-na-viborah.html .

«Хоча я очолюю посаду голови Вінницької обласної організації Європейської партії України, лідером якої є Микола Катеринчук, котрий йде від партії «Блок Петра Порошенка». Я зареєструвався як самовисуванець - це моє особисте рішення та право. Конфліктів у партії ніяких не було стосовно цього», - зазначив Максимчук.

Відео дня

За його словами, він йде на вибори, тому що вірить в Україну та українців. Також, оскільки на минулому тижні деякі інтернет-видання опублікували інформацію про те, що Борис Максимчук нібито, намагається зіштовхнути лобами кандидатів у народні депутати по округу №11 Олександра Домбровського та Наталію Солейко, Борис Максимчук заявив, що не проводить жодних чорних піар-кампаній з метою очорнення чи дискредитування кандидатів в народні депутати на 11 окрузі.

«Я не займаюсь чорним піаром – це не в моїх правилах. Віддаю перевагу чесній боротьбі за прозорими правилами. Я давно займаюсь підтримкою спортивних змагань, різних конкурсів. Наразі працюю над проектом, який передбачає допомогу українським військовим та дітям переселенцям з Донбасу. Моя мета – допомога тим, хто її потребує, а не використання брудних піар-інструментів… Я за чесність, справедливість та порядність!» - зауважив кандидат у народні депутати.

«Спортивна мережа «Максимус» неодноразово допомагала українським військовим надаючи їм необхідний одяг. Наразі ми намагаємось забезпечити хлопців теплим одягом. Я щирого вдячний нашим вінничанам, які ходять до спортивних клубів «Максимус» та роблять покупки у наших магазинах. Адже завдяки їм ми можемо одягати українських військових, які воюють на сході України, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої країни», - доповнив Борис Максимчук,  директор мережі «Максимус».
Відтак п’ятеро солдатів 9-го батальйону територіальної оборони "Вінниця" вибрали необхідний одяг у спортивному магазині «Максимус». Хлопцям потрібні були штани, футболки спортивні куртки.
«Мене кожного разу надзвичайно сильно вражає бойовий дух хлопців та те, як вони турбуються один про одного. Їх мужності, витримці, силі волі та дружності може позаздрити кожен», - зауважив Борис Максимчук.
Крім допомоги солдатам,  школярам, які переїхали з Донбасу до Вінниці, і, на разі навчаються у школі №9 у «Максимусі» надали спортивні костюми. Старшокласники Ілля та Дмитро відвідують тренажерний зал. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також Борис Максимчук на конференції розповів, що Наталія Замкова, директор Вінницького торговельно-економічного інституту, у 2014 році відмовилась продовжувати контракт з активним майданівцем, педагогом, який три роки працював в цьому інституті та весь час надавав безкоштовно свій спортивний клуб студентам для занять фізкультурою.

На особистому прийомі Замкова пояснила, чому не буде продовжений контракт з Борисом та Іриною Максимчук: «Ми зацікавлені у викладачах, які працюють у нас на постійній основі». Але ж крім Бориса і досі працює багато викладачів за сумісництвом і не були звільнені. Щодо Ірини Максимчук, то вона звільнена так як ще не має ступеня кандидата наук. Але Ірина займається науковою діяльністю, і вона не одна працювала в інституті з тих, хто не має наукового ступеню.

Взимку 2013/2014 року сотні вінничан виходили на Майдан підтримувати вільну Україну. Під час цих подій серед активних майданівців можна було побачити багато відомих вінничан. Активно підтримував майданівський рух, неодноразово виступав на сцені директор спортивного клубу/магазину «Максимус» Борис Максимчук. Він ходив на Майдан як на ще одну роботу. Під тиском слів Максимчука втік Іван Мовчан, колишній голова Вінницької ОДА та деякі інші добре знані чиновники. Коли вінничани вимагали вислухати їх вимоги до минулої влади, то саме під його керівництвом було перекрито дороги та мости у Вінниці.

Борис Максимчук разом з дружиною пропрацювали у Вінницькому торговельно-економічному інституті останні три роки. Весь цей час спортивний клуб «Максимус» слугував безкоштовним спортивним залом для студентів ВНЗ. Тоді попереднє керівництво просило Максимчука надавати інституту приміщення його спортивного клубу для проведення занять з фізичної культури. 
Двічі на тиждень у «Максимусі» займалось безкоштовно 6 груп по 30 чоловік. Враховуючи, що мінімальний місячний абонемент у спортклубі коштує 140 грн., дуже легко порахувати (140 грн. × 6 груп по 30 студентів × 8 місяців, тобто близько 200 тисяч гривень). Ось таку немаленьку суму зекономив інститут лише на оренді спортивного залу за один рік.

19 квітня 2014 року був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади директора Вінницького торговельно-економічного інституту http://www.knteu.kiev.ua/blog/read/?pid=5257&uk. У боротьбу за цю посаду, окрім Наталії Замкової http://vn.20minut.ua/Vid-Chytachiv/psevdo-revolyutsiyniy-direktor-vtei-knteu---zamkova-nl-zi-staroyi-regi-10324064.html , включились ще й інші кандидати, в тому числі кандидат педагогічних наук Борис Максимчук. Одним із векторів своєї діяльності Максимчук бачив розробку програми закордонних стажувань, підкріпивши її фінансуванням із позабюджетних коштів задля того, щоб кожна молода людина, яка прагне здобути фундаментальні знання в університеті, змогла отримати якісну підготовку. http://il-vn.com/vinnitsa/item/997-ogolosimo-torgovelno-ekonomichnij-institut-zonoyu-vilnoyu-vid-telefonnogo-prava-ta-shirokogo-gamantsya-boris-maksimchuk

Проте, не без втручання своєї впливової матусі - генерального директора ВДТ, екс-члена Партії регіонів Любові Коваленко http://vodtrk.com.ua/about-us/kerivnitstvo, отримала посаду директора Вінницького торговельно-економічного інституту Наталія Замкова http://www.vtei.com.ua/index.php/theme/module-positions. 
Нагадаємо, у лютому 2014 року після масового розстрілу силовиками мітингувальників Євромайдану у Києві, Коваленко "зреклася" свого мандату депутата обласної ради, який вона здобула під прапорами Партії регіонів у 2010 році http://newslink.com.ua/vinnica/54091-olynik-kazhe-scho-ne-maye-vdnoshennya-do-prodovzhennya-kontraktu-kovalenko-na-posad-gendirektora-vnteri.html

У грудні 2013 року, у розпал подій на Євромайдані, "Вінтера" крутила в ефірі пропагандистські ролики, виготовлені російським телеканалом "Росія 24" на чолі з сумнозвісним Дмитром Кісельовим, за яким мирний протест подавався, як проплачений західними країнами бунт http://www.vinnitsa.info/news/vinnitske-derzhavne-telebachennya-translyuvalo-10-hvilin-propagandi-vid-putina-pro-nash-yevromaydan.html . Проте, Любов Коваленко так і залишилась на своїй посаді, більше того забезпечила кар’єрний ріст своїй доньці, яка після призначення на посаду директора чи то, відчуваючи конкуренцію, чи з інших міркувань розпочала звільняти професійних викладачів. А на сьогодні ходять чутки, що і їй продовжили контракт ще на один рік, проте правда це чи лише чутки достеменно невідомо.

Окрім того, наразі інститут залишився без спортивної бази, коли у нього забрали один з корпусів, який знаходився на вул. Коцюбинського, після того як контракт з Максимуком та його дружиною розірвали, в «Максимусі» заняття з фізкультури більше не проводяться. Поки немає морозів студенти займаються на вулиці на стадіоні в центральному парку ім. Горького, а що ж буде зимою? Звичайно, фізкультура на свіжому повітрі – це корисно, проте при мінусовій температурі чи вітряній погоді не всі студенти захочуть відвідувати заняття. Якщо інститут надалі не знайде спортивну залу для занять фізичною культурою, то його можуть позбавити ліцензії. Тобто нинішній директор, керуючись своїми особистими цілями, може нашкодити стабільному функціонуванні ВНЗ, і, як наслідок, порушити навчальний процес.

Наразі готується депутатське звернення на адресу Вінницького торговельно-економічного інституту та Київського національного торгово-економічного університету щодо надання інформації про педагогів, з якими не продовжений контракт на 2014/2015 навчальний рік. А таких багато, при чому є звільнені молоді фахівці зі ступенем кандидата економічних наук.

Весь рік не лише вінничани, а і всі українці вимагають люстрації влади. На вінницькому прикладі чітко показано, що не можливо провести люстрацію відразу у Верховній Раді, оскільки потрібно пролюструвати спершу керівництво сільських, районних та обласних державних закладів.

Поки впливові посади займатимуть особи, які не раз «ловились» на хабарництві, які мають пряме відношення до минулої влади та ті, хто в період «гібридної» війни з агресором не підтримують Україну, в нашій державі нічого не зміниться. Це все одно, що переливати воду з пустого в порожнє.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up