Борис Максимчук: Чому вінничани не знають свого народного депутата або про проблеми 11 округу! (ПРЕС-СЛУЖБА БОРИСА МАКСИМЧУКА)

Борис Максимчук: Чому вінничани не знають свого народного депутата або про проблеми 11 округу! (ПРЕС-СЛУЖБА БОРИСА МАКСИМЧУКА)
Реальні проблеми сіл Вінницького району. Чи знають про них обрані вінничанами депутати?

Селяни, здається, вже звикли до того, що зі своїми проблемами вони залишаються віч-на-віч. Якщо у Вінниці більше шансів, що хтось з депутатів різного рангу зверне увагу на наявні труднощі жителів міста, то в селах, які знаходяться буквально за десяток кілометрів їх майже немає. Селяни знають, що перед виборами їх «нагодують» гарними обіцянками, і на цьому все. Саме тому вони повністю зневірились у чесних намірах кандидатів, які хочуть отримати статус народного депутата.

«Проблеми завжди є, проте якщо їх послідовно та головне вчасно вирішувати, то можна дійсно допомогти селянам та, як винагороду, здобути їх довіру і повагу, а це багато означає», - зазначив Борис Максимчук, кандидат у нардепи в 11 окрузі, голова Вінницької обласної організації Європейської партії України. Як юрист, Максимчук роз’яснив, що відповідно до ст. 24 Закону України «Про статус народного депутата України», він зобов'язаний: «… захищати інтереси виборців та держави; інформувати виборців про свою депутатську діяльність; розглядати звернення виборців; здійснювати контроль за розглядом пропозицій, заяв та скарг громадян, які надійшли на його ім'я». Перераховані обов’язки, за його словами, - це безпосередня робота, за виконання якої народний обранець отримує заробітну плату.

«З восьми народних депутатів, яких обрали вінничани у 2012 році реально виконує всі свої обов’язки Микола Катеринчук, який добре знає проблеми свого 13 округу та завжди працює з жителями Калинівського, Хмільницького та Козятинського районів. Це той політик, на якого потрібно рівнятись. Я повністю підтримав рішення Миколи Катеринчука балотуватись від партії «Блок Петра Порошенка». Також, я не бачу нічого дивного в тому, що виступаю конкурентом Олександру Домбровському, який йде від партії Президента. Це моє особисте право, стосовно цього рішення в «Європейській партії України» ніяких конфліктів не було», - наголосив Борис Максимчук.

Кандидат в народні депутати в 11 окрузі Борис Максимчук розповів про реальні проблеми в селах Вінницького району, вирішенням яких не займаються депутати. Крім того, за його словами, люди часто навіть не пам’ятають прізвища обраного на їх окрузі депутата. Селяни хочуть бачити свого обранця, знати, де знаходиться депутатська приймальня та мати можливість особисто поспілкуватись з політиком.

«В школі (с. Агрономічне) є нагальна проблема з опаленням, а саме невірне розміщення опалювального обладнання, потрібно повністю перероблювати всю систему, на що немає коштів. В дитячому садочку «Сонечко» (с. Агрономічне) старий дах на будівлі, який потрібно відремонтувати, щоб дітки мали де гратись. В Мізяківських Хуторах в аварійному стані знаходиться школа, є гостра необхідність в добудуванні дитячого садочка, оскільки більшість батьків водять своїх діток у вінницькі дитсадки, на що тратять кошти та час. За підрахунками сільського дитячого лікаря, можна було б відкрити 3 повноцінні групи малят. У Медвежому Вушку немає шкільного спортивного залу та дитячого садочка, окрім того, селяни незадоволені нинішньою медичною реформою. Одним з болючих питань в с. Майдан являється проблема зі встановленням меж населених пунктів, яка вже не один рік гостро ставиться, проте досі залишається невирішеною. В с. Некрасове селяни підняли болюче питання невеликих заробітних плат та земельної реформи. Сьогодні в громади немає бажання накопичувати отримані прибутки для розвитку та вирішення першочергових питань села, оскільки все зароблене направляється у бюджет, а звідти виділяються лише невеликий відсоток коштів для села, який, крім того, поки дійде, то через «три сита просіюється». В смт. Стрижавка люди мріють про облаштування дитячих майданчиків, набережної зони біля річки Південний Буг, щоб там можна було відпочивати всією сім’єю. Також в Стрижавці жаліються, що ніхто не займається відловлюванням безпритульних собак та на сморід, важке повітря через роботу декількох організацій», - розповів Борис Максимчук, який особисто проводить зустрічі, представляючи свою програму, на 11 окрузі.

Самовисуванець Борис Максимчук намагається бути у тісній співпраці з населенням. Оскільки, саме так, на його думку, можна досягти взаєморозуміння, довіри та поваги від людей. Він балотується, щоб працювати, відстоювати інтереси громади. Адже цим і повинні займатись народні депутати!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up